Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини Степанецької Громади

Дата: від до Скинути

Разом подолаємо всі труднощі

Разом подолаємо всі труднощі

   20 грудня 2017 року наш старостинський округ с.Горобіївка та Буда-Горобіївська після завального снігопаду залишився відрізаним від цивілізації. Чрез несприятливі погодні умови, повалення великої кількості дерев в селах не стало електропостачання .Виконуюча обов`язки старости села Святун Світлана Іванівна разом з депутатом сільської ради Святуном Михайлом Васильовичем організували роботу з одноосібниками щодо ліквідації завалів. 

23:10 23.12.2017

Боротьба зі снігом

Боротьба зі снігом

Зима цього року прийшла зі снігом. Але цьому явищу беззастережно радіє тільки наша дітвора. Перед дорослими ж стоїть задача, як своєчасно очистити наші дороги від цього щастя. Та в нашій громаді знайшлась відповідь і на цю проблему. Завдяки соціальним угодам дороги Степанецької ОТГ розчищаються від снігу таким чином:

21:25 23.12.2017

Усунення наслідків природних явищ

Усунення наслідків природних явищ

Прийшла зима і принесла з собою не лише новорічні свята та розваги, а й сніжні заметілі, тріскучі морози та ожеледиці . Хоча за вікном відкриваються чудові краєвиди, та, на жаль, не завжди вони приносять радість. Сніг налипає на електричні дроти, а ті не витримують всю цю красу і обриваються, залишаючи без світла не один населений пункт. Так само й дерева не взмозі витримати на своїх гілках таку кількість снігу і падають на дороги, на лінії електропередач, а це вже проблема. Ми зараз всі звикли до благ цивілізації, тож залишитись без зручностей не легко, це виводить із рівноваги, нервує.

21:03 23.12.2017

Проблему водозабезпечення населення в с. Дарівка - вирішено.

Проблему водозабезпечення населення в с. Дарівка - вирішено.

Питання водозабезпечення жителів с. Дарівка в Мартинівському старостинському окрузі актуальне вже не перший рік. Проблема, яка дійсно хвилювала місцевих жителів – це відсутність води в криницях. Люди розуміли, що власними зусиллями вони не змогли б побудувати свердловину, якою б могли всі користуватися, адже це дорого вартісний проект.

20:26 21.12.2017

Досягнення Мартинівського НВК

Досягнення Мартинівського НВК

За період навчання з 1 вересня по 1 грудня учні Мартинівського НВК брали активну участь в проведенні різноманітних конкурсів, змаганнях.21 вересня до Дня Партизанської слави у школі було проведено тематичну лінійку «Стежинами партизанського руху».

12:00 21.12.2017

Особливий день для жителів Полствинського старостинського округу

Особливий день для жителів Полствинського старостинського округу

          14  грудня    цього  року в с.Полствин  з самісінького ранку   можна  було  спостерігати  неабиякий  рух   сільських  жителів.  Зазвичай,   проходячи   селом  в  зимовий  час,  мало  кого  зустрінеш. Та  цей  день  був  особливий. 

15:22 20.12.2017

З Миколаєм, будьте здорові !

З Миколаєм, будьте здорові !

Немає на нашій Україні такого куточка землі, де б дітвора не раділа приходу зими зі снігом, кригою, санчатами, ковзанами та новорічними святами. А найперше свято перед Новим Роком, яке діти ждуть з нетерпінням, пишуть листи, слухають батьків - це свято Миколая-Чудотворця. Учні Степанецької школи теж чекали з нетерпінням цього дня, адже в нас є чудова традиція-дітвора готує найкращі віншування та вітає працівників місцевих підприємств,самих підприємців зі святом святого Миколая.

12:07 20.12.2017

Зустріч у Золотоноші членів Аграрної партії

Зустріч у Золотоноші членів Аграрної партії

16.12.2017р. в місті Золотоша відбулось зібраня членів Аграрної партії. Було запрошено делегації з Драбівського, Чорнобаївського, Золотонішського районів Черкаської області . 

16:23 19.12.2017

Звернення учасників АТО не залишилося без відповіді

Звернення учасників АТО не залишилося без відповіді

14.12.2017р. в приміщенні Степанецької сільської ради відбулась зустріч голови громади Яременка О.І. із жителями с. Мартинівка Симоненко Ю.О., Шевченко О. Л., які звернулися до нього з проханням виділити земельну ділянку як учасникам АТО

21:30 14.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь