A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Разом подолаємо всі труднощі

Дата: 23.12.2017 23:10
Кількість переглядів: 660

   20 грудня 2017 року наш старостинський округ с.Горобіївка та Буда-Горобіївська після завального снігопаду залишився відрізаним від цивілізації. Чрез несприятливі погодні умови, повалення великої кількості дерев в селах не стало електропостачання .Виконуюча обов`язки старости села Святун Світлана Іванівна разом з депутатом сільської ради Святуном Михайлом Васильовичем організували роботу з одноосібниками щодо ліквідації завалів. 

 

Спасибі велике їм за допомогу. Вже за три години роботи з розчищення снігу, вирізки повалених дерев, дороги були розчищені трактором СТОВ АК "Степанецьке", яким керував тракторист Черкашин Сергій Петрович. Він всю ніч родовжував чистити дороги від снігу з Горобіївки аж до Мартинівки, щоб рейсовий автобус зміг приїхати в село, потім сам погрузив пісок на причіп трактора та підвіз його до місця, де потрібно було його розсипати. Суміш солі та піску,яку обіцяв автодор, так ніхто і не привіз,тож мусили своїми силами підсипати підгір`я від села Лука до Горобіївки, щоб шкільний автобус зміг приїхати  і забрати наших діток в школу в с.Межиріч.

А ще велика подяка Бабичу Миколі Васильовичу за те,що він завжди був на зв`язку і давав настанови трактористу.

Дякуємо також  всім чоловікам: Святуну Михайлу Васильовичу, Хоменку Олександру Михайловичу, Величку Ігорю Івановичу, Рудківському Станіславу Олексвндровичу, Чупилці Віктору Михайловичу, Шлямі Миколі Петровичу, Корівнику Евгену Володимировичу, Корівнику Володимиру Григоровичу, Черкашину Сергію Петрович,які не залишились байдужими до загальної проблеми і долучилися до робіт по усуненню наслідків снігопаду. Ми зрозуміли, що тільки разом подолаємо всі труднощі і негаразди.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь