Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини Степанецької Громади

Дата: від до Скинути

Пам`ятаємо, шануємо, дякуємо

Пам`ятаємо, шануємо, дякуємо

 Починаючи з 31 січня і до середини лютого 1944 року всі населені пункти Канівщини були звільнені від нацистської навали. З вересня 1943 по січень 1944 року точилися кровопролитні наступальні бої у районі висот Канівського Подніпров’я. Звільнення Канівщини тривало впродовж січня-лютого 1944 року і стало можливим завдяки успішному завершенню Корсунь-Шевченківської наступальної операції, яку провели війська 1-го та 2- го Українських фронтв з 24 січня по 17 лютого 1944 року. Було вбито і поранено 55 тисяч солдатів і офіцерів, 18 тисяч потрапили в полон. 31 січня червоний прапор Перемоги замайорів над Каневом, а 4 лютого над селом Степанці. 7 лютого було звільнено решту сіл Канівського району. Дорогою ціною заплачено за звільнення канівської землі. 78 братських могил, де поховано 30 тисяч радянських воїнів, в тому числі 11 Героїв Радянського Союзу. Лише на території нашого села знаходиться 5 братських могил воїнам-визволителям. У боях за звільнення Канівщини найбільше відзначилися воїни 206-ї стрілецької девізії. 26 воїнів дивізії були визнані гідними високого звання Героя Радянського Союзу.

20:44 06.02.2018

Поети не помирають

Поети не помирають

Володимир Висоцький 25 січня відзначив би свій ювілейний 80-й День народження. Актор, поет і автор-виконавець помер у віці 42 років. За своє життя він встиг зіграти десятки ролей у театрі і кіно, написати більше двохсот віршів і шестисот пісень.

21:38 05.02.2018

Наші переможці

Наші переможці

27 січня відбувся ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з біології в м. Черкаси. Команду Степанецької сільської ради ОТГ Черкаської області представили учні Степанецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Ткаченко О. (8 клас) та Доценко О.(10 клас) За результатами олімпіади Ткаченко О. посів ІІ місце, Доценко О. – ІІІ місце Вітаємо наших переможців!

14:22 05.02.2018

4 лютого – Всесвітній день боротьби проти раку

4 лютого – Всесвітній день боротьби проти раку

Всесвітній день боротьби проти раку проголошений Міжнародним союзом проти раку (UICC) і відзначається щорічно 4 лютого. Вперше був відзначений цей день у 2005 році. Мета цього дня в усьому світі полягає у підвищенні обізнаності людей про пухлинний процес як одного із найнебезпечніших захворювань сучасної цивілізації.

19:29 04.02.2018

Міжнародні Ігри Нескорених - шлях до об`єднання інтересів

Міжнародні Ігри Нескорених - шлях до об`єднання інтересів

В травні 2018 року відбудуться Національні Ігри Нескорених ( м.Київ ), а наприкінці жовтня 2018 року - Міжнародні Ігри Нескорених (м. Сідней, Австралія ) - спортивні змагання, які покликані сприяти процесу одужання та інтеграції військовослужбовців і ветеранів АТО з обмеженими фізичними можливостями, набутими під час або внаслідок виконання службових обов`язків.

15:45 02.02.2018

Виховання гідного поколіня

Виховання гідного поколіня

2 рази на місяць для учнів початкових класів Степанецької інноваційної школи проходять лінійки на різні тематики, де учні старших класів діляться інформацією, дискутують та слухають думку кожного школяра

12:47 01.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь