A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Досягнення Мартинівського НВК

Дата: 21.12.2017 12:00
Кількість переглядів: 761

За період навчання з 1 вересня по 1 грудня учні Мартинівського НВК брали активну участь в проведенні різноманітних конкурсів, змаганнях.21 вересня до Дня Партизанської слави у школі було проведено тематичну лінійку «Стежинами партизанського руху».

19 жовтня 2017 року у Мартинівському НВК відбувся І етап VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

 

27 жовтня відбулися фінальні змагання серед учнівської молоді Канівського району з настільного тенісу, шашок та шахів.

                                           

 

«День Гідності та Свободи»

З метою належного відзначення у 2017 році Дня Гідності та Свободи, на виконання Указу Президента України від 30 вересня 2017 року №300 «Про відзначення у 2017 році Дня Гідності та Свободи, протягом 13 - 21 листопада  учні 5-8 класів написали твір-роздум на тему «Хочу жити у мирі», а учні 9-11 класів твір-роздум на тему «Україна: незалежність, гідність, свобода».

20 листопада з учнями 6-11 класів було проведено засідання ”круглого столу” наступної тематики: “Герої – хто вони?”."Єдина, незалежна держава". Для учнів 9-11 класів проведено уроки – диспути, З учнями  5-8 класів проведено виховні години, години спілкування на теми "Що означає бути гідним?”

«День боротьби зі СНІДОМ»

1 грудня в навчальному закладі проведено виховний захід для учнів 8-11 класів «Зупинемо снід». Учні 10 та 11 класів провели флеш-моб «Молодь – за життя без СНІД»

«Олімпійське лелеченя»

1 грудня сім найспортивніших та найкмітливіших шкільних команд Канівського району змагалися за титул переможця районного етапу Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя».

 

  Новорічно-різдвяна виставка

4 грудня в навчальному закладі було проведено шкільний етап новорічно-різдвяної виставки "Новорічна композиція" та виставки-конкурсу "Український сувенір". Цього року учні всіх класів взяли активну участь в конкурсі. Ми мали змогу побачити казковий ліс, чудернацького сніговика та велику кількість народних іграшок. За результатами конкурсу ІІІ місце здабули учні 6 та 2 класів, ІІ місце дісталось учням 7 класу, а переможцями стали уні 1 та 9 класів!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь