Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини Степанецької Громади

Дата: від до Скинути

День Соборності України в Степанецькій ОТГ

День Соборності України в Степанецькій ОТГ

День 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря, як велике державне свято – День Соборності України. Саме тоді на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на волелюбному зібрані було урочисто проголошено злуку Української народної республіки і Західноукраїнської народної республіки.

16:05 22.01.2018

Україна єдина

Україна єдина

22 січня 1919 року навіки вкарбувалося в історію українського народу як величне національне свято. Саме в цей день проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.  Ця подія ознаменувала собою здійснення віковічних мрій багатьох поколінь українців. Адже соборність нашої держави означає цілісність нашої землі та єдність наших прагнень на шляху до розбудови квітучої і заможної України. Взаємна готовність працювати над тим, щоб у нашому спільному домі панували мир, закон і благополуччя, невіддільна від почуття національної свободи та гідності.  У цей доленосний час активного становлення нашої державності ми не повинні бути сторонніми спостерігачами, а маємо стати активними творцями власного майбутнього.  Лише у єдності наша сила, і лише наполегливий, цілеспрямований рух уперед дасть змогу побудувати нам сильну й високорозвинену державу.  Зі святом нашого єднання, дорогі земляки! 

07:53 20.01.2018

Корисна зустріч

Корисна зустріч

18 січня 2018 року в приміщенні Степанецької сільської ради відбулася зустріч громадян села з контролерами служби обліку Канівського УЕГГ. Під час роботи службовці давали відповіді на поставлені запитання, роз`яснювали людям різні ситуації, які їх цікавили, та перезаключали договори, стосовно обслуговування населення. Працювали у дружній та невимушеній атмосфері.

07:34 19.01.2018

З Водохрещем

З Водохрещем

Хрещення Господнє – одне з найбільших релігійних свят року. За християнськими віруваннями, саме в цей день Іван Предтеча охрестив Ісуса в річці Йордані. Тисячі українців на 19 січня й самі занурюються в крижану ополонку, аби очиститися від гріхів. Також на Водохреще прийнято освячувати воду, яка потім набуває цілющих властивостей.

07:15 19.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь