Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини Степанецької Громади

Дата: від до Скинути

А в Степанецькій ОТГ святкують весело

А в Степанецькій ОТГ святкують весело

Зима вже набрала повні оберти, несеться з шаленою швидкістю, дні летять, немов десь поспішають. Ось уже й Коляда продзвеніла по дворах дитячим сміхом та піснями. Степанецька ОТГ уміє працювати, але і про відпочинок теж не забуває. По селах нашої громади прокотилася хвиля святкових концертів до Нового Року та Різдва Христового. Учасники сільських аматорських колективів попрацювали дуже плідно, підготували чудові номери, прекрасні пісні, вірші, театралізовані композиції, веселі щедрівки та колядки.

18:16 14.01.2018

Різдвяна зірка зігріє кожного

Різдвяна зірка зігріє кожного

Ось і прийшов на нашу землю Новий Рік! Це пора радісних свят, веселощів, розваг. На різдвяні свята зустрічаються старі друзі, приїздять родичі, до батьків приходять діти, вся родина збирається за святковим столом, адже Різдво - це сімейне свято. Та, нажаль, у нашому суспільстві є люди, в яких, по різних причинах, сімейне вогнище згасло, вони залишились самотніми...Але ми живемо в 21 столітті, у розвиненому суспільстві, у цивілізованій державі.

17:46 07.01.2018

Христос народився - славімо його!

Христос народився - славімо його!

Різдво - найбільш значуще християнське свято, що збирає в сімейному колі найближчих людей. У цей день здавна прийнято відвідувати батьків і запрошувати в гості найближчих родичів. А також обмінюватися привітаннями.

15:53 05.01.2018

Є ще порох в порохівницях !

Є ще порох в порохівницях !

3 січня 2018 року в спортивному залі СШ №1 м. Канева відбувся традиційний волейбольний турнір на приз П. Корчаки. В запеклій боротьбі місця розподілились так:

13:30 05.01.2018

Канікули не лише для розваги

Канікули не лише для розваги

Зима багата не тільки снігом, ковзанкою, тріскучими морозами та іншими веселими розвагами. У цю пору у дітлахів найдовші канікули. Але нашим юним умільцям  вдома не сидиться. В Степанецькій школі працює гурток на базі лего-класу, який створено внаслідок проведення фестивалю FIRST LTGO League Junior.

09:10 05.01.2018

Хай рік новий ще кращим буде

Хай рік новий ще кращим буде

Створилась нова ОТГ...Наполеглива робота, глобальні проблеми,щоденні клопоти - громада живе, все навкруги крутиться, кипить, вирує. Колектив майже сформовано,познайомились, здружились. Намагаємось все узгоджувати і вирішувати вже у великій об`єднаній сім`ї - разом легше долати всі труднощі та негаразди...Та ось і кінець року. Здаються звіти, підбиваються підсумки. Але не забуваємо і про свята, які дарує нам зима.

20:05 29.12.2017

Велике серце дарує свято

Велике серце дарує свято

Новий Рік-це чарівне свято, коли здійснюються всі заповітні мрії, коли казка стає реальністю, в повітрі пахне мандаринами та хвоєю. Дітвора пише листи Діду Морозу, замовляє омріяні подарунки і чекає з нетерпінням тієї миті, коли можна відкрити пакунки із своїми мріями. Та, нажаль, не всі дітки мають змогу зустрічати свято у повному сімейному колі. Є й такі, в яких доля забрала найцінніше-батьків.Такі діти є і в Степанецькій ОТГ- це дітки із сім`ї Кулініч, три брати: Денис, Родіон та Назар, які поживають з бабусею Катериною Олександрівною. Але діти є діти і свято з подарунками і привітаннями для них ніхто не відміняв.

13:17 26.12.2017

Солодке свято

Солодке свято

Дзвенить зима срібними дзвониками, кличе новорічне свято. А дітвора з нетерпінням чекає цієї веселої пори, коли прикрашається ялиночка, коли в повітрі літає дух Різдва та передчуття казки. Малюки готують віршики, розучують пісеньки, виглядають Дідуся Мороза, замовляють йому подаруночки, а їхні матусі шиють їм новорічні костюми. Та щоб свято в садочку вдалося ще кращим, наші спонсори потурбувалися про солодощі для своїх маленьких друзів. Представники ТОВ НВФ "Урожай"із самого ранку 22 грудня цього року завезли до ДНЗ "Білочка"пакуночки із солодощами.

23:10 24.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь