Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Близько 100 тисяч гривень на підтримку ЗСУ зібрали під час благодійного заходу у Степанцях

Дата: 15.09.2024 08:51
Кількість переглядів: 817

Фото без опису

Осінні місяці у Степанецькій громаді завжди були насичені концертами та ярмаркам, які з 24 лютого 2022 року проводяться вже не для святкування. Відтоді – лише задля підтримки наших захисників і захисниць.

13-го вересня у Степанцях відбувся черговий благодійний захід "Єднаймося, люба родино".

На початку заходу сільський голова Олександр Яременко подякував присутнім за небайдужість та долучення, а також зазначив, що подібні заходи дозволяють поєднати роботу і допомогу нашим воїнам. Зокрема, лише з початку цього року на благодійних концертах та ярмарках у громаді було зібрано вже понад 500 тисяч гривень.

Концертну програму склали виступи військового оркестру головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота (керівник Микола Холод), хореографічного колективу «Мальви», театрального гуртка «Джерельце», учнів Степанецького ліцею, народного аматорського вокального колективу «Литвинчанка» Литвинецького Будинку культури та солістів: Поліни Кисляк, Вікторії Слюсар, Катерини Грібової, Надії Смикалової, Володимира Момота, Тетяни Гавриленко й Івана Басистого.

Водночас на заході діяв ярмарок, де можна було придбати випічку, козацький куліш та рибну юшку від працівників СКП "Благоустрій", будинку культури села Таганча, терцентру, дитячого садочку "Білочка" і поліцейського офіцера громади, декоративні вироби від Руслани Крикун, Лариси Зибіної та Світлани Коваленко, а також побачити виставку виробів з дерева (майстер Сергій Хоменко) та гербарію (від працівників дитячого садочку "Білочка"). 

Нових барв у традиційний захід додали товари з мерчем Степанецької громади, створені Степанецьким відділенням ДНЗ «Канівське вище професійне училище». Серед ярмаркових пропозицій закладу також було різномаїття мистецьких витворів та пиріжки.

Без нових ідей не обійшлися і представники Степанецького ліцею, які цього разу, окрім продажу своєї надзвичайно смачної та улюбленої всіма випічки, організували благодійну лотерею.

Ще одним приємним доповненням заходу стала організована за підтримки Фонду "МХП-Громаді" розважальна зона для дітей, яка містила безкоштовну надувну гірку, батут та солодку вату.    

У підсумку, завдяки старанням працівників комунальних підприємств та сільської ради, місцевим й запрошеним майстрам, талановитим артистам, а також благодійним внескам місцевих жителів і гостей громади, було зібрано близько 100 тисяч гривень.

Безмежно дякуємо нашим воїнам та висловлюємо вдячність кожному, хто долучається до підтримки армії і додатково знаходить для цього нові можливості! Разом – сила! Слава Україні!

#ДопомогаАрмії

Більше фото в окремому альбомі галереї

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь