Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Борці Степанецької громади взяли участь в оздоровчо-тренувальному зборі в Карпатах

Дата: 19.07.2024 12:01
Кількість переглядів: 595

Фото без опису

З 4 по 16 липня вихованці секції греко-римської боротьби спортивного клубу "Росава" брали участь в оздоровчо-тренувальному зборі, який проходив на Ворохтянській високогірській навчально-спортивній базі «Заросляк» (Івано-Франківська область).

«Заросляк» розташовано в межах Карпатського національного природного парку під горою Говерла, на висоті 1330 метрів над рівнем моря. Має статус бази олімпійської та паралімпійської підготовки та є найвисокогірнішим об’єктом спортивно-оздоровчої інфраструктури України.

Майже 2 тижні юні спортсмени не лише тренувалися, а й підіймалися в гори, зокрема тричі – на Говерлу, а також двічі побували біля водоспаду та озера Несамовите.

Кожен день був насиченим позитивом та активними заняттями, завдяки чому діти отримали чудові емоції та новий заряд енергії.

Участь команди борців СК "Росава" (Максим Авраменко, Тимофій Орєхов, Ярослав Онищенко та Костянтин Куцокінь на чолі зі своїм тренером Олексієм Лозовим) в оздоровчо-тренувальному зборі відбулася завдяки проєкту "Спорт для всіх", що реалізується за фінансової підтримки виконавчого комітету Степанецької сільської ради ОТГ та благодійної організації БФ "МХП-Громаді".

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь