Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

IV Всейукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?»

Дата: 19.07.2024 08:48
Кількість переглядів: 247

Фото без опису

 

З метою культурно-освітнього розвитку, формування у дітей і підлітків національної ідентичності, патріотичного виховання; збереження культурної спадщини Українського народу; соціальної підтримки талановитої молоді, сприяння їхній самореалізації та творчому розвитку, активного залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності; популяризації волонтерської діяльності дітей та підлітків в умовах воєнного стану, Благодійний фонд «Об’єднання світових культур» / United World Cultures Foundation / UWCF (основний організатор), Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Українська молодіжна правнича асамблея проводять IV Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?», приурочений до Дня Незалежності України. 

До участі у Конкурсі запрошуються діти (юні художники, співаки та волонтери) віком від 4 до 18 років з України та української діаспори різних країн світу.

Конкурс проводиться у 3 категоріях – малюнок, фотографія та пісня. УЧАСТЬ У КОНКУРСІ Є БЕЗКОШТОВНОЮ.

Конкурсні роботи подаються виключно в електронному форматі. У категоріях «Малюнок» і «Фотографія» Конкурсна робота має бути відсканована чи якісно сфотографована у форматі jpg, jpeg, png. У категорії «Пісня» виконання пісні учасником Конкурсу має бути зняте на відео без сторонніх звуків та рівним зображенням (бажано у горизонтальному форматі).

Прийом конкурсних робіт триває до «04» серпня 2024 року включно.

Конкурсна робота разом із заявкою подається до Організаційного комітету, шляхом її завантаження та заповнення спеціально створеної GOOGLE-ФОРМИ, розташованої за посиланням: https://forms.gle/ice8YN2A9a1mjFyAA , дотримуючись всіх зазначених у ній вказівок.

Детальні умови участі у конкурсі, рекомендовані тематики та вимоги до конкурсних робіт містяться на сайті фонду UWCF за посиланням: https://uwcfoundation.com/ua/blagotvoritelnost-v-mire/shho-dlya-mene-ukra%D1%97na-2024 та положенні про конкурс  https://uwcfoundation.com/img/SchodlameneUkraina2024_polozhenna.pdf

Оголошення переможців Конкурсу планується провести до 31 серпня 2024 року на сайті та у соціальних мережах Благодійного фонду «Об’єднання світових культур». За всіма оголошеннями щодо етапів проведення Конкурсу слідкуйте у соціальних мережах основного організатора: Facebook-сторінка UWCF https://www.facebook.com/uwcfoundation, Instagram-сторінка UWCF  https://www.instagram.com/uwcf_ua/.

Переможці Конкурсу отримають відзнаки та цінні подарунки. В результаті Конкурсу планується проведення благодійних виставок кращих малюнків з метою допомоги дітям, які постраждали внаслідок збройної агресії рф в Україні.

Контактні дані Оргкомітету. У разі виникнення  питань щодо організації та проведення Конкурсу просимо Вас звертатися до Організаційного комітету Конкурсу виключно електронною поштою за адресою: konkurs@uwcfoundation.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь