Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПРИВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 07.12.2022 08:13
Кількість переглядів: 301

Фото без опису

Шановні колеги - працівники органів місцевого самоврядування! Від імені всіх структурних підрозділів виконавчого комітету  Степанецької сільської ради щиро вітаю вас з Днем місцевого самоврядування!

Місцеве самоврядування - найефективніша форма народовладдя. Це визначний день для суспільства, яке базується у своїй діяльності на сильній самоврядній громаді. В ці важкі дні, коли ворог нахабно напав на Україну, саме сильна й ініціативна влада на місцях стала основою опору загарбникам. Ще яскравішою стала роль громад, ще критичнішою - самовіддана праця на розвиток й укріплення кожної територіальної громади України.

Тож у цей день хочу побажати сил і витримки, мудрості й раціональності, щоб вірно розподіляти всі сили, зміцнювати тил й надсилати необхідну допомогу на фронт.

Дякую кожному і кожній з вас за важку, не завжди вдячну і зовні непомітну роботу та побажати міцного здоров’я, добра, якнайскорішої нашої перемоги. Нехай щира людська вдячність та повага будуть нагородою за нелегкий вибір, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця.

Нехай День місцевого самоврядування стане для нас ще одним днем єднання у прагненні зробити Україну незалежною і сильною, в якій усі громадяни мають можливість самостійно вирішувати свою долю.

Приймайте рішення, виходячи з інтересів і потреб ваших земляків, з гідністю, честю і справедливістю виконуйте свої обов’язки, наближайте нашу перемогу на своєму місці!

Успіху вам у цьому!

 

                                                    З повагою, сільський голова Олександр Яременко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь