Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Синоптики попереджають про опади і коливання температури на Черкащині

Дата: 24.11.2022 08:40
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

На поточному тижні на синоптичній карті головними залишаються атмосферні фронти південних циклонів, тому на стабілізацію погодних умов розраховувати не варто. Прогнозуємо різкі коливання температури повітря, опади у різних фазах, ожеледні явища та тумани. Про це повідомляє начальник обласного гідрометцентру Віталій Постригань.

Вже найближчої ночі Черкащину перетинатиме південний циклон, який зумовить опади у вигляді мокрого снігу та дощу. Температура підвищиться до 5-6º тепла. Близько 2 години ночі циклон відійде за межі України, залишаючи наш регіон в тиловій холодній частині. Температура знизиться до 2° морозу, створяться ідеальні умови для ожеледних явищ.

УВАГА! Оголошено попередження про небезпечні метеорологічні явища. Вночі та вранці 22 листопада на Черкащині туман, видимість 200-500 м. Впродовж доби на дорогах ожеледиця, що відповідає (I рівню небезпечності, ЖОВТИЙ).

Дорожнім службам варто вчасно обробляти дороги та тротуари протиожеледними сумішами, а водіям вибирати безпечну швидкість та дистанцію руху.

23 листопада вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ. На дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 1-6º морозу, вдень 1-6º тепла

24 листопада тепла аномалія, з жовтневим температурним фоном 6° тепла, при кліматичній нормі 0°, у супроводі невеликого дощу.

25 листопада зниження температури впродовж доби до 0-5º тепла. Невеликий дощ, вночі з мокрим снігом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь