Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЖИТЕЛІВ СТЕПАНЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ЗАКЛИКАЮТЬ НОСИТИ СВІТЛОВІДБИВАЧІ НА ОДЯЗІ

Дата: 23.11.2022 08:43
Кількість переглядів: 292

Фото без опису

У зв’язку із складною ситуацією з електропостачанням по всій країні, у Степанецькій громаді тимчасово відсутнє вуличне освітлення у темну пору доби.

Тому закликаємо мешканців нашої громади обов’язково використовувати світловідбивачі на одязі. Зараз,коли на вулиці швидко вечоріє, а пішоходи не мають таких елементів, то вони стають практично невидимими в сутінках. Також звертаємось  і до підприємців, які можуть забезпечити наявність світловідбиваючих елементів у торгових точках.

Відтак, світловідбивачі або флікери допоможуть Вам бути більш помітними на дорозі. Вони відбивають світло у сутінках, відтак водії зможуть вчасно побачити пішохода та зупинити авто.

Якщо ви – батьки, а ваша дитина ходить до школи рано-вранці, коли ще темно, а повертається з секцій пізно ввечері, то вам, насамперед, слід потурбуватися про її безпеку на дорозі. Варто забезпечити дитину наявністю ліхтарика та світловідбиваючих елементів на одязі, рюкзаку, велосипеді, тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь