Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Запрошення на Форум «Інформаційна війна України» 30.11.2022р.

Дата: 21.11.2022 12:44
Кількість переглядів: 813

Фото без опису

Дозвольте засвідчити Вам щиру повагу та запросити Вас і Ваших колег взяти участь у Форумі «Інформаційна війна України», що відбудеться 30 листопада 2022 року у конференц-холі Депо  (вул. Антоновича 50, Київ). Захід відбувається за підтримки Міністерства розвитку громад та територій України та Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України.

З першого дня повномасштабного вторгнення рф в Україну ми відчули на собі вплив ІПСО та інших інструментів інформаційної війни. На жаль, пересічний українець не має навички відрізнити правду від фейку. Особливо це відчувається в східних регіонах, де левову частку інформаційних каналів займають російські медіаресурси. Як наслідок, багато людей втратило орієнтири та розуміння, що буде далі, оскільки пропаганда глибоко вкорінилась у свідомості багатьох. Саме тому існує гостра потреба налагодити комунікацію з населенням, яке знаходиться під окупацією та проживає на деокупованих територіях.

Форум «Інформаційна війна України» має на меті зібрати кращий досвід протидії інформаційному тероризму та кібертероризму й відновлення інформаційного суверенітету України над звільненими територіями.

До участі у Форумі запрошуються: представники територіальних громад та обласних державних адміністрації, центральних органів державної влади, медіа, громадських об'єднань, , інформаційного бізнесу, телекомунікаційної сфери, банків, профільних асоціацій, міжнародних товариств та фондів, закладів соціальної сфери, освітніх закладів, тощо. Доповіді на форумі будуть присвячені таким питанням:

✔ Існуючим проблемам в інформаційному полі на деокупованих територіях та територіях прилеглих до кордону з країною агресором та активностям, що реалізуються для протидії дезінформації.

✔ Трансформаціям атак на ресурси критичної інфраструктури та сервіси державного сектору та змінам, що відбулися в сфері інформаційної безпеки, а таком новим завданням на законодавчому рівні.

 

Організаторами події виступають засновники проєкту Хаб «Велике Відновлення», виставкова компанія «Євроіндекс», співорганізатори — Сумська обласна державна адміністрація та ГО «Український альянс».

За участі та підтримки Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення, Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки Міністерства культури та інформаційної політики, Центру протидії дезінформації Ради національної безпеки і оборони України, Департаменту кіберполіції Національної поліції України, Національного банку України, Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України та інші.

 

Зареєструватися можна тут: https://forms.gle/Y3MC5yyCakqVXBNy8

 

Детальніше: https://hub.kyiv.ua/forum.html

 

--

З повагою,

Команда ГО «Офіс Єдності України»

+38050 963 04 50 Анна Скляренко 

+38093 992 08 19 Людмила Корнійчук

e-mail: office.yednosti@gmail.com

https://www.facebook.com/OfficeYednosti


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь