Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВІЙНА ВІЙНОЮ, А КРАСОТУ СТВОРЮВАТИ ПОТРІБНО!

Дата: 15.11.2022 13:09
Кількість переглядів: 773

Фото без опису

 

Декоративні рослини - прикраса саду! Вони радують нас своєю красою, цікавим зовнішнім виглядом, зеленим розмаїттям кольорів, яке здатне поліпшити навіть самий похмурий і скелястий ландшафт. Зелені насадження завжди милують око. Але бажаний ефект можна отримати тільки від якісного посадкового матеріалу.

Сім’я  Жданюків: Марина та Іван  подарували  для закладів освіти Степанецької громади  близько п’ятдесяти п’ятирічних саджанців декоративних дерев та кущів, - туя «Смарагд» та ялівець «Блю- Ароу». Ці рослини пристосовані до місцевих кліматичних умов, добре переносять холодні зими. Потребують лише регулярного поливу під час посух.

Марина – уродженка села Степанці, після одруження, проживають з чоловіком Іваном в Києві, а в рідному селі тримають «зелене господарство». Вирощуванням декоративних порід родина займається із 2005 року. Садиба Жданюків - це міні-парк з вічнозелених декоративних посаджень. Ними вони охоче планують поділитися наступною весною із соціальними установами громади.

Із початку вторгнення росії в нашу країну, сім’я переїхала до села. Іван із перших днів війни записався в місцеву тероборону та готовий захищати від агресора рідну землю.

Поки ж, завдяки працівникам СКП «Благоустрій», до Степанецького ліцею було завезено 40 саджанців, а до дитячого садочку «Білочка» - 10.

Діти з вчителями власними руками будуть доглядати  за цими саджанцями, вони сподіваються, що кожне нове висаджене деревце формуватиме їх екосвідомість і навчить цінувати рукотворні насадження біля їхніх освітніх закладах.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь