Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

«НАША РЯБА» І «МХП-ГРОМАДІ» ЗАПУСКАЮТЬ БЛАГОДІЙНИЙ ПРОЄКТ ПО ЗАБЕЗПЕЧЕННЮ ДИТЯЧИМ ХАРЧУВАННЯМ МАЛЮКІВ УКРАЇНИ

Дата: 11.11.2022 09:08
Кількість переглядів: 303

Фото без опису

Бренд «Наша Ряба» та фонд «МХП-Громаді» обʼєдналися заради допомоги найменшим українцям і запускають благодійний проєкт – по забезпеченню дитячим харчуванням малюків, які потребують цього найбільше.

Посилання на інформацію пресслужби
ПрАТ «Миронівська птахофабрика».

У межах проєкту вони безкоштовно передають 40 000 баночок дитячого харчування «КОКО» від «Нашої Ряби». Його отримають заклади, що дбають про діток, позбавлених батьківського піклування; малюки, які опинилися в скруті через війну; а також родини працівників МХП з дітками. Такий обсяг продукції дасть можливість у ці нелегкі часи забезпечити їжею дітей віком від 6 міс. до 1,5 року.

«Великі бренди та компанії є важливою частиною життя мільйонів українців і не можуть бути осторонь у складні періоди, особливо під час війни. Бренд «Наша Ряба» з перших днів підтримує українців. І наш благодійний проєкт по забезпеченню дитячим харчуванням «КОКО» – логічне продовження цієї підтримки. Я переконаний, що разом ми точно можемо допомогти більшій кількості дітей і саме тим, хто цього найбільше потребує», – говорить Олексій Безуглий, директор департаменту створення любові споживачів МХП, компанії-засновниці бренду «Наша Ряба».

Загалом дитяче харчування «КОКО» від «Нашої Ряби» отримають три будинки дитини, Сумська обласна дитяча клінічна лікарня, понад 130 родин у складних обставинах, а також більше тисячі діток працівників МХП. Більшість установ і сімей, які отримають допомогу, працюють чи проживають у регіонах, де провадять діяльність підприємства МХП.

Перші партії дитячого харчування «КОКО» вже передали адресатам. Зокрема працівники Фонду «МХП-Громаді» доставили продукцію в Запорізький будинок дитини, який нині базується в Стрию, та Тернопільський обласний центр реабілітації та розвитку дитини. Також кількамісячний запас продукції вже отримали родини з 19 населених пунктів Закарпатської, Івано-Франківської, Тернопільської та Львівської областей.

«Цією благодійною акцією ми демонструємо родинам, які опинилися в складних обставинах, та дитячим будинкам, що вони не самі навіть під час війни в нашій країні. Це той проєкт, який своїм наповненням доводить нашу турботу і піклування про найменших, про повноцінне харчування малечі та формування у родинах уявлення про здорові звички і корисні продукти на столі. І як би складно сьогодні не було українцям, ми повинні твердо дотримуватися своїх цінностей, зокрема і в здоровому харчуванні також, починаючи з найменших», – говорить Тетяна Волочай, директорка Фонду «МХП-Громаді».

Цей проєкт – не перша благодійна кооперація бренду «Наша Ряба» та Фонду «МХП-Громаді» з іншими бізнесами та відомими особистостями. Ще в березні ми передали понад 4 тонни продукту для 4,5 тисяч малюків із різних регіонів України. Влітку спільно з іншими відомими українськими бізнесами забезпечили майже тисячу малюків Пакунками «Ма!Ля!» – боксами з найнеобхіднішими товарами власного виробництв.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Для довідки:

«Наша Ряба» – бренд охолодженої курятини високої якості, без антибіотиків та гормонів росту. «Наша Ряба» піклується про українські сім’ї понад 20 років.

«КОКО» – дитяче харчування з якісної курочки «Наша Ряба» для дітей віком від 6 місяців до 1,5 року. Продукт не містить солі, барвників, консервантів та ароматизаторів.

Благодійний фонд «МХП – Громаді» – лідер з розвитку громад України. Серед напрямів роботи фонду: розвиток культури, сфери збереження здоров’я, освіти й науки, комунального сектору та ін. Географія діяльності охоплює 13 областей України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь