Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВІТАЄМО ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!

Дата: 04.11.2022 15:05
Кількість переглядів: 233

Фото без опису

Шановні працівники соціальної сфери Степанецької громади!

Від імені всіх структурних підрозділів виконавчого комітету Степанецької сільської ради щиро вiтaю Вас з професiйним святом.

Це свято людей, якi обрaли для себе спрaвою життя нелегку i гумaнiстичну мiсiю – постiйну, бaгaтогрaнну i всебiчну пiдтримку тa зaхист всiх, хто нaйбiльше цього потребує в нaшому суспiльствi.

Турбота про людину, її майбутнє, забезпечення соціальних гарантій і допомога тим, хто її потребує – це надважливі завдання, які щодня виконують працівники соціальної сфери.

    Своєю працею Ви даєте людям надію на краще життя, зміцнюєте їх довіру до влади, сприяєте утвердженню злагоди і спокою у суспільстві.

    Люди, яким Ви щодня допомагаєте  долати труднощі і розв’язувати важливі життєві проблеми, високо цінують Вашу благородну і відповідальну працю.

Хочу висловити слова вдячності всім працівникам соціальної сфери за  Вашу  працю, за високі професійні здібності, сумлінне ставлення до своїх обов’язків,  за душевну щедрість, небайдужість до чужого горя і болю.

Щиросердно бажаю вам, вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя та невичерпної життєвої енергії! Нехай життя буде сповнене оптимізмом, надіями, мріями, які безперешкодно здійснюються. Натхнення, щирості та терпіння у вашій благородній справі, реалізації ідей та задумів на користь кожного громадянина та всього українського народу!

З повaгою, сільський голова Олександр ЯРЕМЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь