Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

НАЙЩИРІШІ ПРИВІТАННЯ ДЛЯ ЗЕМЛЯЧКИ З МЕЛЬНИКІВ

Дата: 17.09.2022 19:34
Кількість переглядів: 538

Фото без опису

 

15 вересня 2022 року відсвяткувала своє 80-річчя жителька с.Мельники Ніна Павлівна Пилипенко. Народилася ювілярка в с.Мельники, навчалася в місцевій школі, а середню спеціальну освіту здобула в м. Корсунь Шевченківський. Працювала у швейному цеху.

Повернулась до батьків, пішла працювати в місцеве господарство. 10 років була продавцем у магазині, 17 років працювала касиром в Мельниківській сільській раді, аж до виходу на пенсію.

Була у шлюбі з Петром Якиловичем (нині покійним). Має двох синів, Миколу і Володимира. А ще, Ніна Павлівна з радістю няньчила свого часу аж чотирьох онуків, а тепер уже зустрічає і правнуків.

Життя своє присвятила дітям. Дуже вже вона хотіла, щоб її сини здобули освіту, і її заповітна мрія збулася.

Завжди привітна, мила, добра, розумна, красива, гостинна, пані Ніна залюбки, бувало підійде до кожного, поговорить, порадить і потішить. Кожне літо в неї відпочивали родичі з різних кінців України.

А які смачні випікає пиріжечки, любить пригостити ними!

На даний час пані Ніна проживає одна, але двері її будинку часто відчиняються для прийому гостей: приїздять діти, приходять рідні, куми, друзі. Сьогодні всі вони прийшли на ювілей.

Привітати Ніну Павлівну завітали й працівники Степанецької сільської ради: головний спеціаліст відділу надання соціальних послуг Л.Атаманенко, діловод Любов Горяна, спеціаліст земвідділу Євгенія Толюпа, Людмила Дюрдь, Ніна Науменко, Іван Мороз та директор мельниківського будинку культури Галина Панченко і від імені сільського голови Олександра Яременка побажали їй, - ні краплі смутку, ні грама болі, а тільки радості й здоров'я.

Разом з подарунками пролунали душевні пісні, які розчулили ювілярку.

Щиро дякувала пані Ніна за привітання, квіти, подарунки, за організовану роботу громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь