Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВІДГУЛЯЛИ КОНЦЕРТ І ЗІБРАЛИ КОШТИ ЗАДЛЯ НАШОЇ ПЕРЕМОГИ

Дата: 30.08.2022 16:52
Кількість переглядів: 486

Фото без опису

Зараз український народ потребує також і культурного підсилення, яке передається музикою та поезією. Саме тому 28 серпня відбувся благодійний захід «ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА» в Мартинівському старостинському окрузі, під час якого збирали кошти на придбання авто нашому землякові Юрію ПОТУЖНЬОМУ.

Патріотичні пісні про Україну, волю, найщиріше та найсвітліше у світі почуття – кохання протягом двогодинного концерту звучали зі сцени артпростору с. Мартинівка. Репертуар виконували працівники культури та аматори клубу с. Дарівка для місцевих мешканців, гостей та внутрішньо переміщених осіб, які зараз проживають у Мартинівському старостинському окрузі.

Захід розпочався з водосвятного молебню на навчальний рік.

Упродовж концерту вдалося зібрати 26 760 грн і 40 доларів, що вкотре доводить небайдужість жителів громади до потреб українського війська під час війни та готовність допомагати матеріально. Всі кошти були передані дружині Юрія.

Вагомі внески:

настоятель Канівської Козацької церкви ПЦУ отець Сергій, який передав кошти в сумі 6 571 гривня;

депутат Степанецької сільської ради Алла БУСЛЯ, яка передала кошти в сумі 5 000 гривень та надала продукти для козацької каші, в результаті продажу якої було вторговано ще 2 980 грн;

Руслана КРИКУН з с. Полствин передала кошти від реалізації своїх виробів з мила в сумі 2 700 грн;

депутат Степанецької сільської ради Олександр ТАНАСІЄНКО передав кошти від продажу сюрпи (шурпи) власного приготування в сумі 1 500 грн.

Дякуємо всім, хто долучився до заходу: аматорським колективам, солістам клубу с. Дарівка, всім, хто активно брав участь у ярмарках. Працівникам «Укрпошти» та «СтепАгроБуд», які приготували запашну кашу, Алісі МИЧЦІ, Вікторії ПЕРЕБИЙНІС за яскравий патріотичний боді – арт, Марії КОСТЕНКО – за її прекрасну поезію.

Дякуємо всім вам, хто долучився до заходу, в чиїх серцях кипить любов до України! Ви тихо робите добру справу, яка надто дорого вартує! А ваші великі серця захоплюють, надихають, спонукають та переконують, що разом ми – незламні! МИ ОДНА РОДИНА!

Лише разом і лише до нашої ПЕРЕМОГИ!

#ДопомогаАрмії

І на оновленій землі

Врага не буде, супостата,

А буде син, і буде мати,

І будуть люде на землі.

 

Тарас ШЕВЧЕНКО

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь