Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

СТЕПАНЕЦЬКА ГРОМАДА ПРОВЕЛА В ОСТАННЮ ПУТЬ ЗАГИБЛОГО ЗА УКРАЇНУ ГЕРОЯ

Дата: 29.08.2022 15:12
Кількість переглядів: 2336

Фото без опису

27 серпня жителі Степанецької громади попрощались з молодшим сержантом Віталієм Анатолійовичем Козаком, ще одним Воїном-земляком, який загинув, захищаючи Україну. Обабіч дороги, якою вирушив у останню путь Герой, його проводжали односельці на колінах, державні прапори з чорною стрічкою, живі квіти, що встеляли шлях.

З перших днів широкомасштабного вторгнення російських військ на територію нашої держави Віталій пішов добровольцем, мав хорошу підготовку, у минулому брав участь в АТО. Мужньо і непохитно боронив Україну, зі зброєю в руках відстоював свободу та майбутнє кожного українця. 21 серпня, на Донеччині, біля населеного пункту Опитне, під час виконання бойового завдання з виявлення та знищення сил противника Воїн отримав тяжкі поранення, після яких не вижив.

Віддати шану мужньому захиснику України прийшли близькі, колеги, друзі, знайомі, бойові побратими та вдячні земляки. Біля рідної хати відбулось заупокійне богослужіння за українським воїном, яке провів отець Сергій. Віталію нещодавно виповнилось 47 років. Люблячий батько, справжній патріот, справедливий, добрий та чуйний товариш. Таким навіки запам’ятають його. У Віталія залишилася велика родина: мама, брат, дружина, донька, зять, внучок Захарко.

 «Глибоке співчуття всім рідним і близьким. Ми повинні зробити все, щоб ці жертви не були марними. Щоб Україна, за яку поклали життя наші хлопці, була такою, про яку вони мріяли! Ми не посміємо забути подвиг Віталія та помстимося ворогові за смерть кожного українця. Світлий, добрий спомин про звитяжних захисників України назавжди залишиться у наших серцях. Сумуємо разом з вами. Вічна слава Герою України.» - сказав сільський голова Олександр ЯРЕМЕНКО в прощальному виступі біля могили солдата.

Нехай Господь прийме світлу душу Віталія у Царстві Небеснім. А ми молимося за кожного Воїна, який віддав своє життя на полі бою, захищаючи Україну. Не зрадимо і не забудемо їхнього подвигу.

Вічна пам'ять і слава Героям!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь