Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПОДЯКА ЗА ЗОЛОТІ РУКИ, ДОБРЕ СЕРЦЕ ТА ВІДДАНІСТЬ СВОЄМУ ПОКЛИКАННЮ

Дата: 17.08.2022 15:15
Кількість переглядів: 1121

Фото без опису

17 серпня цього року свій 85-річний ювілейний День народження святкує жителька села Пилява – Галина Герасимівна Правдива.

Народилася іменинниця в селі Терешки Шполянського району, де пройшли її шкільні роки, дитинство і юність.

Після навчання у Ватутінському медичному училищі молода медична сестра прибула працювати за направленням у село Пилява на вакансію фельдшер-акушер в місцевий ФАП. Далі пані Галина пішла працювати в Степанецьку сільську амбулаторію, на той час це була Степанецька дільнична лікарня. А на відпочинок вийшла вже з посади старшої медичної сестри.

Тут у селі пані Галина зустріла Василя Івановича, одружилися, збудували будинок, виховали двох синів справжніми чоловіками, вони обидва стали військовими. Також дочекалися чотирьох онуків і трьох правнуків.

На даний час ювілярка живе сама, діти роз’їхалися – один син живе за кордоном, другий у місті Черкаси, він і навідує матір, допомагає на городі і в господарстві.

Колеги згадують пані Галину як пунктуальну і дуже дипломатичну,  - Людину з великої літери. Щиро дивуються, як ця тендітна жінка завжди встигала обійти велике господарство, -  а це і корова, і свині, і свійська птиця, і двоє дітей, маючи ще й великий город, а потім приїхати велосипедом на роботу без запізнення. Та ще й примудрялася пригощати колег смаколиками, власноруч приготованими з самого ранку. До того ж пані Галина дуже любила свою роботу, встигала провідати кожну дитину вдома, зробити щеплення та надати необхідну допомогу.

В такий святковий день до подвір’я ювілярки завітало багато гостей, зокрема секретарка Степанецької сільської ради Наталія Вовчинська, колеги Людмила Канівець й Леся Трофимчук – депутат Степанецької сільської ради, завідувачка Степанецької сільської амбулаторії. Гості привітали Галину Герасимівну з поважною датою, побажали їй многая літа й здоров’я, мирного неба над головою. Від імені сільського голови Олександра Яременка та всієї Степанецької громади подякували за багаторічну сумлінну працю, віддали шану золотим рукам та доброму серцю. І на пам’ять про цей світлий день залишили теплий подарунок і квіти.


Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь