Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

З любов'ю для наших захисників

Дата: 11.07.2022 16:55
Кількість переглядів: 265

Фото без опису

З першого дня війни в Україні, жителі Степанецької громади не стоять осторонь та допомагають Збройним силам України хто чим може.

Окрім організації волонтерських пунктів, де збирається та розподіляється гуманітарна допомога для воїнів-захисників та внутрішньо переміщених осіб, жителі старостинських округів проявляють ініціативу у виготовлені для солдатів різних смаколиків.

До прикладу – в Павлівці, у приміщенні їдальні ТОВ «МИР-СЕМ» Тетяна Кутова, Надія Безух, Наталія Ширіна, Тетяна Яременко, Людмила Чубар, Юлія Мітакі, під кураторством директорки ТОВ «МИР-СЕМ» Валентини Балинської, яка забезпечила активістів всіма необхідними продуктами, напекли смачних пиріжків для військовослужбовців.

«Хай хлопці на передовій відчують доброту серця і тепло наших рук. Вони захищають нас, а ми їм віддячуємо чим можемо. Всім бажаю мирного неба, здоров’я! З нами Бог, з нами Україна, з нами ЗСУ! Все буде Україна!» - зазначила Валентина Балинська коментуючи ініціативу з випікання пиріжків.

#ДопомогаАрмії

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь