Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЮВІЛЕЙНІ ВІТАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛЬКИ МАТЕМАТИКИ

Дата: 06.07.2022 11:07
Кількість переглядів: 308

Фото без опису

 

25 червня 2022 року відзначила свій 80-й День народження жителька с.Мельники Марія Трохимівна Кривенко.

Народилася і виросла Марія Трохимівна в с.Литвинець. Рано залишилась без мами, допомагала батькові виховувати меншого брата. Після закінчення школи поступила в Черкаський педінститут. Після здобуття освіти була направлена учителькою математики в Мельниківську восьмирічну школу.

В 1965 році одружилися з Віктором Охтисьовичем Руденком. Народили доньку Надію, сина Олександра, побудували власне господарство. У всьому допомагала чоловікова мама: і дітей виховувати, і вести господарство. А вже у 45 років пані Марія овдовіла.

Всю свою трудову діяльність присвятила навчанню дітей. Проводила уроки, гуртки, класне керівництво, позашкільне виховання. Завжди охайна, усміхнена, але й одночасно - вимоглива до учнів. Нині вже дорослі її учні дякують за справедливість, розуміння, підтримку, допомогу і її уміння знаходити спільну мову з кожним індивідуально.

Привітати зі святом ювілярку прийшли працівники Степанецької сільської ради: головна спеціалістка відділу надання соцпослуг Лідія Атаманенко, директор будинку культури с.Мельники Галина Панченко.

Від імені сільського голови Олександра Яременка побажали їй міцного здоров'я, мирного неба, щоб збувалися мрії і на згадку вручили їй квіти і теплий подарунок.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь