Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

НЕОБХІДНО НЕГАЙНО ПОВІДОМИТИ ПОЛІЦІЮ АБО ДОРОСЛИХ ПРО ЗНАХІДКУ

Дата: 23.05.2022 12:56
Кількість переглядів: 248

Фото без опису

Знайти сьогодні  «небезпечну іграшку» можна практично скрізь: в лісі, на свіжозораному полі, на власному городі і навіть на вулицях селищ та міст.

З метою формування в дітей серйозного ставлення до власного життя і до безпеки інших людей у закладах освіти громади (Степанецький ліцей, КЗ «Мартинівський ліцей», КЗ «Таганчанський ліцей», ЗДО «Білочка», КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості»)  педагогами постійно проводяться заходи-навчання з інформування про мінну небезпеку, які допомогли дітям здобути знання, уміння та навички безпечної поведінки при знаходженні вибухонебезпечних предметів та речовин.

 

Діти є активними учасниками бесід, які проходять у формі дискусії. З цікавістю слухали та задавали питання. Наприкінці бесіди діти самостійно підвели підсумки та поділились враженнями від почутого.

У разі знаходження вибухонебезпечного пристрою ЗАБОРОНЕНО: наближатися до предмета; пересувати його або брати до рук; розряджати, кидати, вдаряти по ньому; розпалювати поряд багаття або кидати до нього предмет; приносити предмет додому, у табір, до школи.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь