Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

СВЯТО ЮВІЛЕЮ ДЛЯ ШАНОВАНОЇ ТРУДІВНИЦІ

Дата: 15.02.2022 11:37
Кількість переглядів: 716

Фото без опису

 

12 лютого 2022 року відзначила свій поважний 95-й ювілейний день народження жителька с. Голяки Таганчанського старостинського округу Надія Семенівна Демченко. 

Народилась і виросла Надія Семенівна в с. Голяки, закінчила 6 класів Голяківської школи, а потім почалася війна.Тяжкі роки виживання, післявоєнна відбудова, голод і холод. Пані Надія з сумом згадує, як тяжко працювалося в колгоспі. До виходу на заслужений відпочинок працювала доглядальницею біля маленьких телят.

Вийшла заміж за Андрія Іларіоновича, народили і виховали 3 дітей: 2 сини і доньку. Рано овдовіла, але жила для дітей і онуків. Має 5 онуків і 6 правнуків.

Нині пані Надія проживає з сином. Вона завжди була задумлива і врівноважена, відповідальна, з добрим серцем, дружно жила з сусідами. Вони і зараз приходять її навістить, поділитися сільськими новинами.

Тепло зустріла пані Надія працівників Степанецької сільської ради директорку БК с.Мельники Галину Панченко і діловода Любов Горяну, які від імені сільського голови Олександра Яременка привітали, побажали їй здоров'я, довгих років життя і вручили теплий подарунок на згадку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь