Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВІНЕЦЬ ЛЮДСЬКОГО ЩАСТЯ – ЦЕ ВИХОВАНІ ДІТИ ТА ЛЮБЛЯЧІ ОНУКИ

Дата: 15.02.2022 07:12
Кількість переглядів: 871

Фото без опису

25 січня цього року святкувала свій 80-й ювілейний День народження корінна жителька села Степанці - Ольга Миколаївна  Бовшик.

 Після закінчення школи навчалась в Чугуєво-Бабчанському  лісовому технікумі за спеціальністю - бухгалтер. По закінченню технікуму більше двох років працювала бухгалтером в колгоспі. Та основні роки трудової діяльності 34 роки припали на роботу на посаді бухгалтера в Канівському лісництві, звідки і вийшла на пенсію за віком. За сумлінну роботу була нагороджена медаллю «Ветеран праці»

Свою долю поєднала із місцевим жителем, з яким прожили у щасливому шлюбі, але у віці 43 роки овдовіла. На її жіночі плечі випала нелегка доля виховати двох дітей: сина та дочку.

Діти, колеги та односельчани знають Ольгу Миколаївну як чуйну, добру, відповідальну людину, а онуки (їх у неї четверо) знають її як турботливу , уважну бабусю до якої завжди можна звернутися за порадою та добрим словом.

Привітати із ювілеєм пані Ольгу завітали представники Степанецької ТГ: секретар Степанецької сільської ради Наталія Вовчинська та спеціаліст по кадрах Оксана Павленко – улюблена донечка ювілярки. Від імені сільського  голови та від усієї  громади побажали їй міцного здоров’я, та довгих років життя і залишили на згадку теплий подарунок.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь