Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ОСВІТЯНИ СТЕПАНЕЦЬКОГО ЛІЦЕЮ ДЯКУЮТЬ ЗА 8 НОВЕНЬКИХ НОУТБУКІВ

Дата: 24.12.2021 08:07
Кількість переглядів: 597

Фото без опису

За ініціативи програми «Ноутбук кожному вчителю» від Міністерства цифрової трансформації України та Міністерства освіти і науки України, за кошти державної субвенції та місцевого бюджету (загальною сумою 147 600,00 гривень) отримали 8 ноутбуків учителі Степанецького ліцею. З бюджету громади на придбання комп’ютерного обладнання, на умовах спів фінансування, спрямовано кошти в сумі 15 300,00 гривень.

«Цифровізація освіти – це незворотній процес. Усе, що ми робимо в цьому напрямку, спрямовано на забезпечення ефективного освітнього процесу, зокрема й в умовах пандемії. Сьогодні важливо, щоб педагог не тільки вмів і знав, як працювати з програмами, а й, звісно, мав необхідну техніку», - зазначає начальник відділу освіти Оксана МЕТЕЛИЦЯ.

Відтепер педагоги матимуть можливість використовувати модернізовані пристрої під час підготовки й проведення сучасних навчальних занять. А під час дистанційного навчання новенькі ноутбуки — це задоволення працювати швидко та сучасно!

Велика подяка Міністерству освіти і науки, Міністерству цифрових трансформацій України, Управлінню освіти і науки Черкаської ОДА та керівництву Степанецької громади за такі чудові подарунки для наших освітян!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь