Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

БУДУВАВ СВОЄ ЖИТТЯ І МІЦНУ РОДИНУ, ЯК СЕЛЯНСЬКУ ХАТУ

Дата: 01.11.2021 12:31
Кількість переглядів: 861

Фото без опису

30 жовтня свій ювілейний 85-й День народження святкував житель села Степанці – Віктор Якович Осавуленко. Народився, виріс і закінчив початкову школу в селі Пилява, до 7-го класу навчався в Степанецькій школі, тоді відразу ж пішов працювати в місцевий колгосп, далі була служба в радянській армії.

Після служби повернувся в рідне село, пішов у Колгоспбуд опановувати будівельні спеціальності, які застосовував протягом життя майже в кожній господі в селі, адже багато допомагав односельцям будувати і хати, і печі, і надвірні споруди. На роботі познайомився зі своєю дружиною Марією, одружилися, збудували в Степанцях сімейне гніздечко, яке дуже любила нині вже покійна Марія Олександрівна. Віктор Якович опікувався хворою дружиною більше ніж десять років, тепер його зігрівають вишиванки, як згадка про неї у рідній хаті.

Доля подарувала подружжю трьох чудових доньок, шістьох онуків і стільки ж правнуків. Ювіляр дуже пишається своєю родиною, дуже їх любить і чекає з нетерпінням у гості. Проживає сам, дві доньки роз’їхались далеко: одна в Миколаївську область, інша живе під Києвом, а середня донька Ніна живе на Слободі, вона й навідує тата найчастіше. А він до кожного її візиту старається і поприбирати, і їсти наварити, пояснює, що в його віці необхідно більше рухатися, щоб не заіржавіти. І щоразу чекає, щоб донька привезла йому якийсь смаколик – дуже вже він великий ласун.

В такий святковий день до оселі пана Віктора завітали представники Степанецької громади, зокрема Наталія Вовчинська – секретарка Степанецької сільської ради та Петро Добровольський – начальник відділу ЖКГ Степанецької ТГ. Гості від імені сільського голови Олександра Яременка привітали ювіляра та його родину зі святом, побажали втіхи від життя і міцного здоров’я та залишили теплий подарунок на згадку.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь