Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

В ПОДАРУНОК НА ЮВІЛЕЙ – ПЕРЕЇЗД У КОМФОРТНІШІ УМОВИ

Дата: 06.10.2021 14:36
Кількість переглядів: 966

Фото без опису

5 жовтня 2021 року староста Попівського старостинського округу Ніна Савчук, соціальна працівниця Тамара Понцір, директорка СБК Ганна Чупилка та сусіди привітали з 85-річчям найстаршу корінну жительку села Попівка - Ганну Дмитрівну Буданову. Поважні гості побажали ювілярці здоров'я та довголіття і подарували від імені сільського голови Олександра Івановича Яременка теплу ковдру.

Та на цьому подарунки у святковий день не закінчилися. За сприяння Ніни Іванівни і Тамари Василівни, іменинницю цього дня переселили в стаціонарне відділення КЗ «Центр надання соціальних послуг Степанецької ОТГ», оскільки вона потребує постійного догляду, а у селі живе сама, дітей та інших родичів немає. Пані Ганна народилася в Попівці, але довгий час жила і працювала в далекому Ленінграді. Додому повернулася більш як 30 років назад – доглядати стареньку маму, та так і залишилася на рідній землі. Мами вже давно немає, єдиною втіхою жінки були тварини: кози та котики, яких дуже любить.

Тож, навіть коли переселялася в стаціонар, найбільше переживала за своїх підопічних – за котів. Сусіди пообіцяли доглядати за ними, чим і заспокоїли іменинницю. Це ще раз доводить, що Степанецька громада та її жителі не полишають своїх наодинці з проблемами, а допомагають їх вирішувати і роблять життя кращим.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь