Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

При Офісі Президента запрацював постійний офіс Конгресу місцевих і регіональних влад

Дата: 04.06.2021 18:47
Кількість переглядів: 400

Фото без опису

 

Для більш ефективного вирішення проблем регіонів при Офісі Президента 3 червня розпочав роботу постійно діючий офіс Конгресу місцевих і регіональних влад, куди представники регіонів можуть звертатися з будь-якими проблемними питаннями або просто прийти «на каву».

Про це після засідання Палати місцевих влад Конгресу місцевих і регіональних влад при Президентові України, яке пройшло в Хмельницькому, заявив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

«Є проблеми, питання – будь ласка, телефонуйте, пишіть, приїжджайте, передавайте документи, плануйте зустрічі. Та хоча б просто на каву заходьте, коли буваєте у Києві. Я, як заступник керівника Офісу президента, обіцяю, що особисто контролюватиму, щоб питання, які стосуються життєдіяльності громад, вирішувались. Якщо буде необхідно, працюватимемо спільно з Кабінетом міністрів та Парламентом», – написав Тимошенко у Facebook.

Він також подякував 150 делегатам і понад сотні представників місцевих громад, які взяли участь у засіданні Конгресу в Хмельницькому.

Також до цього засідання, в онлайн режимі долучився, разом з іншими очільниками територіальних громад, сільський голова Степанецької ТГ Олександр Яременко.

«Відсьогодні Конгрес – це найбільший у країні майданчик для вирішення проблем у регіонах. Без різниці чи це великий обласний центр, чи маленьке містечко. Все відбуватиметься напряму», – заявив заступник голови ОП.

Створений при Офісі Президента офіс Конгресу дозволить максимально скоротити комунікаційний ланцюжок між центральною владою і регіонами, і зробить їх спільну роботу набагато ефективнішою.

Тимошенко також розповів, що серед проблем, які зараз найбільше турбують представників місцевих громад, є питання підготовки до нового опалювального сезону, списання боргів перед НАК “Нафтогаз України”, передача громадам об’єктів комунальної власності, забезпечення фінансовими ресурсами місцевих бюджетів, створення умов для індустріальних парків, роботи ПТУ і багато інших.

«Спільна робота центральної і регіональної влади для вирішення цих питань вже ведеться», – зауважив заступник голови ОП.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь