Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Відбулося засідання атестаційної комісії при відділі освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради

Дата: 08.04.2021 12:50
Кількість переглядів: 777

Фото без опису

 

07 квітня 2021 року відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня при відділі освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради. В засіданні атестаційної комісії взяли участь: голова  комісії  - Оксана МЕТЕЛИЦЯ, заступник голови атестаційної комісії - Віолетта СЕМЕНОВА, секретар - Валентина КОТЛЯР, 13 членів атестаційної комісії та Іван ПОПЕНКО - голова міського комітету профспілки працівників освіти і науки.

 

Атестація педагогічних працівників у 2020-2021 навчальному році проходить відповідно до ст. 50 Закону України «Про освіту», Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 № 930, зі змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 20.12.2011 № 1473 та наказом Міністерства освіти і науки України від 08.08.2013 № 1135.

 

До атестаційної комісії при відділі освіти, молоді та спорту Степанецької с/р ОТГ від закладів освіти громади надійшли клопотання про чергову атестацію 13 педагогічних працівників, про позачергову атестацію – 4 педагогів.  Від начальника відділу освіти, надійшло клопотання  про чергову атестацію на відповідність займаній посаді 2 керівних  кадрів ЗЗСО та ЗДО.

 

У закладах освіти громади до 01 квітня 2021 року пройшли засідання атестаційних комісій І рівня щодо атестації педагогічних працівників.

 

Детально про роботу комісії читайте на сайті: http://stepanci.osv.org.ua/news/1617796794/

 

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь