Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

У СВОЇ 80 МАЄ СЕНС ЖИТТЯ ТА СПІВАЄ

Дата: 19.03.2021 12:14
Кількість переглядів: 687

Фото без опису

18 березня 2021 року свій 80-річний ювілей відсвяткувала корінна жителька с. Мартинівка  – Тертична Віра Яківна.

Ювілярка, закінчивши 8 класів місцевої школи, поїхала навчатись на Донбас в Гірничопромислову школу № 32 за фахом штукатура. Після закінчення влаштувалась працювати за професією в м. Чистяково.

В 1960 році пані Віра повернулась до Мартинівки і 10 років пропрацювала в місцевому колгоспі дояркою. Далі свою трудову діяльність продовжила в поштовому відділенні рідного села, де понад 20 років працювала і згодом вийшла на заслужений відпочинок.

Свого чоловіка Григорія Петровича, з яким прожили в шлюбі понад 50 років, Віра Яківна зустріла у місцевому клубі. Разом виховали двох дітей та пережили тяжкі випробування долі (син загинув в Афганістані), але пані Віра не втратила сенсу життя. Вона захоплюється співом і декламуванням віршів, доброзичлива, енергійна, у свої 80 років є активною учасницею місцевого колективу художньої самодіяльності. Також багато часу проводить на свіжому повітрі, займаючись ходьбою, а ще вона має онука та правнука.

Віра Яківна радісно зустріла представників Степанецької ОТГ, які прийшли її привітати від імені Олександра Яременка з ювілеєм, щиро подякувала за дарунки і теплі слова.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь