A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Одну із найгірших ділянок дорожнього покриття у Степанцях – відремонтовано!

Дата: 11.11.2020 11:45
Кількість переглядів: 378

Проблему вдалося вирішити завдяки підтримці Миронівської птахофабрики, що виділила на ці цілі понад 1,7 млн грн. Таким чином, коштом підприємства проведено середньопоточний ремонт автомобільної дороги протяжністю понад 750 м по вулиці Плисюка.

Як розповів голова Степанецької ОТГ Олександр Яременко, стан цієї ділянки дороги був жахливий: «Ямковістю було уражено більше 90% покриття, можна сказати, що асфальту там практично не залишилося вже. Такі умови не просто ускладнювали рух транспорту, а навіть робили його небезпечним. Особливо якщо врахувати, що тією дорогою курсує шкільний автобус».

Загалом очільник громади наголошує, що розвиток інфраструктури – одне із ключових завдань місцевої влади. Водночас воно й найбільш фінансово затратне та потребує інвестицій:

– Підтримка Миронівської птахофабрики та в цілому МХП дуже важлива для Степанецької ОТГ.  Безперечно, вона є прикладом для інших інвесторів у сфері соціальної відповідальності. Ми щиро вдячні за допомогу з ремонтом дороги та сподіваємось і надалі продовжувати взаємовигідне партнерство на благо громади.

Коментуючи участь Миронівської птахофабрики у проєкті, її директор Ольга Форостяна відзначила:

– Кожен знає, що стан доріг – одна з найбільших проблем для нашої країни. І якщо у відновлення доріг державного та обласного значення вкладаються державні кошти, то відповідальність за місцеві автошляхи лягає на громади. У Степанецькій ОТГ багато робиться у цьому напрямі, тому ми вирішили підтримати їх.  На ремонт дороги підприємство виділило 1 млн 720 тис. грн.

До слова, ремонт дороги вдалось провести менше ніж за два тижні. За цей час було виконано увесь комплекс необхідних робіт та облаштовано узбіччя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь