Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Одну із найгірших ділянок дорожнього покриття у Степанцях – відремонтовано!

Дата: 11.11.2020 11:45
Кількість переглядів: 392

Фото без опису

Проблему вдалося вирішити завдяки підтримці Миронівської птахофабрики, що виділила на ці цілі понад 1,7 млн грн. Таким чином, коштом підприємства проведено середньопоточний ремонт автомобільної дороги протяжністю понад 750 м по вулиці Плисюка.

Як розповів голова Степанецької ОТГ Олександр Яременко, стан цієї ділянки дороги був жахливий: «Ямковістю було уражено більше 90% покриття, можна сказати, що асфальту там практично не залишилося вже. Такі умови не просто ускладнювали рух транспорту, а навіть робили його небезпечним. Особливо якщо врахувати, що тією дорогою курсує шкільний автобус».

Загалом очільник громади наголошує, що розвиток інфраструктури – одне із ключових завдань місцевої влади. Водночас воно й найбільш фінансово затратне та потребує інвестицій:

– Підтримка Миронівської птахофабрики та в цілому МХП дуже важлива для Степанецької ОТГ.  Безперечно, вона є прикладом для інших інвесторів у сфері соціальної відповідальності. Ми щиро вдячні за допомогу з ремонтом дороги та сподіваємось і надалі продовжувати взаємовигідне партнерство на благо громади.

Коментуючи участь Миронівської птахофабрики у проєкті, її директор Ольга Форостяна відзначила:

– Кожен знає, що стан доріг – одна з найбільших проблем для нашої країни. І якщо у відновлення доріг державного та обласного значення вкладаються державні кошти, то відповідальність за місцеві автошляхи лягає на громади. У Степанецькій ОТГ багато робиться у цьому напрямі, тому ми вирішили підтримати їх.  На ремонт дороги підприємство виділило 1 млн 720 тис. грн.

До слова, ремонт дороги вдалось провести менше ніж за два тижні. За цей час було виконано увесь комплекс необхідних робіт та облаштовано узбіччя.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь