Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

І У 85 РОКІВ - ДУМКИ ПРО РОБОТУ

Дата: 11.09.2020 12:01
Кількість переглядів: 573

Фото без опису

10 вересня цього року святкувала свій ювілейний 85-й День народження Антоніна Павлівна Назаренко, корінна жителька села Степанці. Чудова людина, мати двох дітей, бабуся чотирьох онуків та прабабуся двох правнуків. Вправна господиня завжди встигала скрізь: і дома, і на роботі, майже 40 років пропрацювала в Степанецькій амбулаторії молодшою медичною сестрою, має звання ветерана праці. «Коли була молодшою – любила шити на швейній машинці, одягала всю свою сім’ю, родичів та знайомих, а тепер – очі не бачать, руки не тримають…» - зізналася ювілярка.

Переймається Антоніна Павлівна і за землю, дуже вже вона любила наводити лад на своєму городі. Нині, за станом здоров’я, не може працювати: «Очима б робила, а ноги та руки – вже не слухають, та й серце підводить». Але усмішки сина і добрий жарт заспокоюють іменинницю. В цей святковий для родини день привітати ювілярку завітали і представники Степанецької ОТГ, від імені сільського голови Олександра Яременка та виконавчого комітету побажали здоров’я та сімейного затишку, і подарували подарунок на згадку.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь