Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ДІТИ ТРЕНУВАЛИСЯ ТА ВІДПОЧИЛИ НА БАЗІ «ЧАЙКА»

Дата: 22.07.2020 08:25
Кількість переглядів: 781

Фото без опису

Цього літа, завдяки керівництву СК «Росава» та Степанецької громади, вихованці спортивного клубу, які відвідують секцію з греко-римської боротьби: Єщенко Клім, Кулиничі Денис та Назар, Шинкаренко Олександр, Палій Богдан та Орєхов Тимофій на чолі з тренером Лозовим О.В. з 03.07.2020р. по 12.07.2020р. взяли участь в навчально-тренувальних зборах на базі відпочинку «Чайки» Богуславського району. Під час зборів діти не лише проводили трьохразові тренування, а й мали можливість для активного відпочинку. Вони плавали на каяках по річці Рось, каталися на спортивних велосипедах, займалися стрільбою з лука, купалися в річці, грали в різноманітні ігри. А ще відвідували кіно та дискотеку. Тренування були поєднані з смачним і корисним п’ятиразовим харчуванням.

При такому підході до тренувального процесу діти не лише покращили свою спортивну форму, а й отримали велике задоволення.

Підготовка майбутніх чемпіонів відбувається завдяки проекту «Спорт для всіх», що реалізується за фінансової підтримки Виконавчого комітету Степанецької ОТГ Черкаської області та благодійної організації БФ «МХП – Громаді»

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь