Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Громадській майстерні в Степанцях бути: і екскурсія і навчання - впевнена хода до омріяної мети.

Дата: 09.06.2020 12:54
Кількість переглядів: 849

Фото без опису

4 червня 2020 року, в рамках проекту "Запуск громадських майстерень у 3-х громадах Черкаської області", майстри та представники влади Медведівської, Єрківської, Степанецької ОТГ побували з навчальним візитом в Черкаській громадській майстерні PreciousLab. Спеціалісти майстерні, Максим Скорик та Марина Радевич, поділилися досвідом, продемонстрували, як працює обладнання з переробки пластику, можливостями по  виготовленню різних речей. Багато вражень, цікавих ідей по створенню багагатофункціонального простору, практичних порад про життя майстерні отримали представники Степанецької ОТГ: Негуляєва Людмила Юріївна - представник Степанецького ліцею, Павло Бойко - майстер громадської майстерні та Іван Степанець – головний спеціаліст відділу економіки та інвестицій виконавчого комітету Степанецької сільської ради ОТГ. Наступним кроком по реалізації проекту в Степанцях стане визначення назви громадської майстерні та виготовленням вивіски, що стане "брендом", який буде пізнаваним та асоціюватиметься з народними умільцями із нашої громади, власне з Канівщиною.

 

Степанецька ОТГ – одна із трьох громад на Черкащині, де  реалізується такий проект за підтримки від UNDP Ukraine / ПРООН в Україні у партнерстві з Благодійна організація "Благодійний фонд "МХП-громаді", Cherkasy Regional Development Agenc,  PreciousLab відкрита громадська майстерня та Виконавчого комітету Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області.

 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь