Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Перша осіння школа «STEM MAS. UA»

Дата: 24.09.2019 09:59
Кількість переглядів: 736

Фото без опису

З 14 по 19 вересня у місті Запоріжжі, на острові Хортиця, проводилася перша осіння школа «STEM MAS. UA», мета якої – допомогти вчителям і учням у подальшому запровадження STEM-освіти. Школа проводилася в інноваційному форматі «Учні+Вчителі».

Для учасників школи «STEM MAS. UA» спеціально були розроблені курси та посібники із застосування методики динамічного моделювання для різних навчальних дисциплін і окремих тем:

«Методика динамічного моделювання для запровадження в STEM-освіті»;

«Астрономія з телескопом і без нього»;

«Турніри юних як один з методів навчання на засадах STEM освіти»

«Математичний хендмейд»

«Наукова фотографія»

Також проводилися тренінги для вчителів та учнів у вільній формі (конструювання літачків, фоторепортаж, журналістика), астрономічні спостереження з телескопом, пізнавальні екскурсії до історико - культурного комплексу «Запорізька Січ» та музею техніки Богуслаєва.

У заході взяли участь 10 областей України. Учні Степанецького ліцею: Степанець Каріна – 8 клас, Чупилка Вадим – 10 клас, Писаренко Олександр- 10 клас разом з вчителем фізики Степанець С.А. представляли Черкаську область.

Наші досягнення:

- Команда учнів Степанецького ліцею нагороджена Грамотою Національного центру «Мала Академія Наук України» за ІІІ місце у Фестивалі учнівських проектів.

- Степанець Каріна отримала Грамоту за активну участь у тренінгу «Дослідницькі ланцюжки» та сертифікат першого ступеню Всеукраїнського інтерактивного конкурсу МАН – ЮНІОР ЕРУДИТ» в номінаціях «ТЕХНІК – ЮНІОР» та «АСТРОНОМ – ЮНІОР».

- Чупилка Вадим та Писаренко Олександр отримали сертифікати першого і другого ступеня Всеукраїнського інтерактивного конкурсу МАН – ЮНІОР ЕРУДИТ» в номінаціях «ТЕХНІК – ЮНІОР» та «АСТРОНОМ – ЮНІОР».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь