A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Міжнародний день секретаря

Дата: 24.04.2019 12:49
Кількість переглядів: 368

Секретар за один робочий день проробляє масу роботи, яка майже непомітна, але переставши її виконувати, одразу виникають питання і проблеми. Таким незамінним фахівцям присвячене це професійне свято.

 Першим, хто висунув ідею оформити День секретаря святковим, був американець-публіцист Гаррі Клеумфусу. В Америці ще з 1952 року почали відзначати це свято, щоб по достойності оцінити працю всіх секретарів. З часом вітати й вшановувати фахівців почали й в інших країнах. Таким чином, цей день став міжнародним святом.

До адміністративних працівників відносяться: помічники керівників; офіс-менеджери; адміністратори; кадровики; діловоди.

Секретарі, працюючи біля шефа щодня, знають всі нюанси діяльності, часто допомагають приймати важливі рішення, а іноді приймають їх самостійно. Від правильно злагодженої роботи, теплого прийому почесних гостей, грамотно оформлених паперів — залежить успіх справи.

Для ефективної роботи секретар повинен володіти наступними якостями: хорошими зовнішніми даними; уважністю; почуттям гумору; чуйністю; грамотністю; умінням швидко переключатися з одного виду діяльності на інший.

У день адміністративних працівників секретарі приймають вітання від начальства і колег, друзів і знайомих. Самі адміністративні працівники вітають один одного словесно при зустрічі, а якщо немає такої можливості, то в соціальних мережах і електронною поштою, розсилаючи різні тематичні картинки та демотиватори. За роки святкування склалися традиції. Наприклад, у Німеччині секретар у свій професійний день може відрізати частинку краватки боса. В Англії директор запрошує секретаря до себе додому на звану вечерю. У нас заведено дарувати секретарям букети квітів та солодощі. В день свята керівництво намагається менше давати роботи своїм помічникам-секретарям, тим самим демонструючи свою повагу до них.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь