Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Безсмертя рідної мови.

Дата: 22.11.2018 16:01
Кількість переглядів: 601

Фото без опису

Змістовно, урочисто, яскраво відзначили загальнодержавне свято День української писемності та мови заклади загальної середньої освіти Степанецької ОТГ. Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика давно переріс рамки мовного конкурсу і перетворився на справді народний рух, що утверджує безсмертя рідної мови. 

Фото без опису

Учні закладів загальної середньої освіти Степанецької ОТГ поринули у світ милозвучності рідної мови, були охоплені не тільки написанням диктанту, а й різними позакласними святковими заходами: проведено святкові лінійки, мовні конкурси, конкурси на кращі стінгазети, вікторини, експозиції, виставки.

Фото без опису

Участь у І етапі Конкурсу взяли 242 учні із 2-х закладів загальної середньої освіти. Для участі у ІІ етапі Конкурсу подано заявки на 21 учня – переможця І етапу. 17 листопада 2018 року пройшов ІІ етап Конкурсу, переможцями якого стали 3 учні Степанецького ліцею: Назаренко Анастасія, учениця 3 класу (учитель Голодненко Л. В.), Мокрієнко Юлія, учениця 4 класу (учитель Чорноіван О.І.), Пілц Вікторія, учениця 6 класу (учитель Скляренко О.О.), та учениця 8 класу КЗ "Мартинівський НВК І-ІІІ ступенів" Голєва Аліна (учитель Слива С.Є.). Роботи цих учнів подано на розгляд членів журі ІІІ етапу Конкурсу.

Фото без опису

Бажаємо юним мовознавцям стати учасниками ІІІ етапу і в разі участі - перемогти!  Вчителям, які підготували переможців, творчих успіхів і натхнення у роботі!

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь