Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Випускний вечір - незабутній момент у житті кожного старшокласника!

Дата: 27.06.2018 13:07
Кількість переглядів: 891

Фото без опису

23 червня відбувся святковий випускний вечір для учнів Мартинівського НВК. Саме в цей день учні попрощались з дитинством і востаннє сказали “прощавай” своїй першій альма–матер.З цією важливою подією випускників прийшли привітати в.о. старости Мартинівського старостинського округу Бусля Алла Василівна, вчителі, батьки та друзі. Багато теплих слів в цей вечір почули в свою адресу випускники.

У подвір’ї школи, наповненому урочистим настроєм, неприхованим хвилюванням, романтичними сподіваннями та неймовірними мріями, розпочалася визначна подія в житті кожного випускника. Десять впевнених у собі, розумних і креативних учнів отримали атестат. Директор школи – Боярчук Алла Іванівна від щирого серця подякувала батькам випускників за підтримку і розуміння, за добро і натхнення, за небайдужість.

Після офіційної частини вечора, випускники показали свої таланти: останні пісні, вірші, присвяти, останній шкільний вальс. З посмішками на обличчях та сльозами на очах учні подякували своїм батькам і вчителям за всі свої 11 років шкільної ери. Маємо надію, що вони не забудуть їх ніколи, а всі мрії і сподівання випускників здійсняться.

Тож, хай Вам щастить, у добру путь!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь