A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

В Степанецьку ОТГ завітали почесні гості

Дата: 31.05.2018 16:40
Кількість переглядів: 1625

Фото без опису

Впродовж 26 – 27 травня 2018 року казначеї усієї України на чолі з Головою Державної казначейської служби України  Тетяною Слюз долучились до урочистих заходів з нагоди 157-річниці перепоховання українського діяча, мислителя Тараса Григоровича Шевченка на Чернечій горі у Каневі. На Тарасову гору приїхало близько 250 працівників Казначейства з різних областей України.

Фото без опису

Головною ж метою заходу стала передача до музею Шевченківського національного заповідника у м. Канів унікального полотна-портрета Тараса Шевченка розміром 3 х 2 метри, створеного з 1462 маленьких фотографій пам’ятників визначного українця.

Тетяна Слюз презентуючи роботу, зазначила, що цінність полотна полягає у тому, що усі пам’ятники представлені на полотні зібрані працівниками Казначейства з усієї України, включаючи Донецьку та Луганську область на підконтрольній українській владі території, без окупованого Криму.

 Серед інших заходів, протягом двох днів для казначеїв України проводились обрядове-народне дійство «Єднаймося брати мої!», екскурсії мальовничими заповідниками та безпосередньо містом. Тож, казначеї мали можливість помилуватися краєвидами Канева, відчути велич Дніпра та  канівських гір, відчути та зрозуміти непереборне бажання Шевченка оселитися саме у цих місцях.

А також  голова Казначейства Тетяна Слюз з начальником Головного управління ДКСУ у Черкаській області Сергієм Никопаненком та Тетяною Григорівною Грицун,начальником  ГУ ДКСУ міста Києва  під час відвідування Канівщини завітали у Степанецьку ОТГ .  Олександр Іванович Яременко зустрів високопоставлених гостей належним чином, як справжній господар у своєму кабінеті, провели дружню розмову.

Фото без опису

Очільник громади розповів про всі досягнення молодої ОТГ, про всі нагальні потреби та перспективи на майбутнє. А ще, не міг сільський голова не похвалитися гордістю села Степанці –інноваційною  спеціалізованою школою І-ІІІ ступенів. Гості були приємно вражені рівнем знань та досягнень учнів та вчителів, які вони черпають у цьому храмі науки.

Фото без опису

Станіслав Іванович Яременко, директор цієї школи із гордістю провів екскурсію рідними стінами, ознайомив присутніх з кожним кабінетом, розповів про заслуги майже всіх своїх педагогів, а з яким батьківським  теплом він представив успіхи та перемоги своїх учнів, розповідаючи про кожного, як про свою дитину.

Фото без опису

Казначеї відмітили, з якою любов’ю оздоблено інтер’єри шкільних коридорів, які чудові гобелени прикрашають стіни. Також гостей вразили зворушливі історії із вуст Станіслава Івановича, та Олександра Івановича про життя вчителів ,

Фото без опису

які були піонерами в сфері науки нашого села, про  односельців,  які захищали наш край у воєнні роки, які виконували інтернаціональний обов’язок та брали участь у АТО і про яких не забуває сучасне покоління, вшановуючи пам’ять про них тим, що їхні фото і сьогодні дивляться на учнів із стендів у коридорах школи.  Гості були дуже задоволені такою гостинністю нашого керівництва, та вдячні за нові враження після відвідування нашої ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь