Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

“Хліб усьому голова”

Дата: 01.08.2017 08:36
Кількість переглядів: 745

З таких слів 28 липня розпочалося традиційне свято  обжинок  ,яке відбулося у затишному Павлівському сільському клубі.

Через  грозу організатори були вимушені були перенести захід у місцевий будинок культури . Але це не завадило  провести чудове свято обжинок  .

На святі обжинок присутніх привітали голова Степанецької об’єднаної  територіальної громади Олександр Яременко, керівник ТОВ «Мир-Сем» Валентина Балинська. Староста села Павлівки Леонід Дука, звернувся до односельчан і представників ТОВ «Мир-Сем» зі словами подяки та привітаннями

На цьому найважливішому для селян святі своїх земляків концертом вітали учасники художньої самодіяльності: колектив Павлівського  будинку культури, Келебердянський колектив “Дивоцвіт”  та ансамбль “Келебердяночка”, а також колектив Миронівського будинку культури.  .

 А потім відбувалося справжнє святкове дійство – з піснями й танцями . Цікавою частиною свята були виступи школярів .танці, пісні , вірші  у виконані дітей підіймали настрій і радували серця кожного хто знаходився в тій маленькій затишній залі. Організатори наполегливо попрацювали , щоб створити таке чудове свято.

Родзинкою свята став танець  новоствореного танцювального колективу, у складі якого  брали участь жителі села Павлівки . Цей дебют зірвав хвилю  овацій . На фінальній пісні вимкнулося світло ,але артисти не запанікували і продовжили співати акапельно. Зал підтримав їх - почав вмикати  ліхтарі на мобільних телефонах, а потім за допомогою ліхтаря з відеокамери освітили сцену .

Після святкової частини  кожен   поласував караваєм  та іншими  смаколиками  . Хоча  погода не сприяла подальшому святкуванню , але жителі села були задоволені .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь