A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Урочисте відкриття турніру гри з футболу  на кубок Процика Валерія Романовича.

Дата: 14.11.2017 16:40
Кількість переглядів: 761

11.11.2017р. Відбулось урочисте відкриття турніру гри з футболу  на кубок Процика Валерія Романовича.

Фото без опису

Цей турнір започатковано з метою вшанування пам`яті цієї світлої людини. Капітани команд поклали квіти до могили, віддали шану хвилиною мовчання. Він був душею своєї футбольної команди, яка утворилась, завдяки його лідерським здібностям. Валерій Романович в свій час був головою Федерації футболу Корсунь-Шевченківського району. З його легкої руки був побудований чудовий стадіон у місті Корсунь з штучним покриттям, який відповідає всім вимогам федерації футболу України та всім стандартам  міжнародної організації ФІФА.

У цьому турнірі приймали участь чотири команди: 1.-Корсунь 1; 2.-Корсунь 2; 3.Команда Корсунь-Шевченківського району; 4.-Команда із Степанець, у складі ветеранів футбольної команди.

Гра відбулась у  два півфінали. У першому  півфіналі  боротьба велась за 3 місце між двома командами з Корсуня : Корсунь 1 та Корсунь  2 з рахунком -    7 : 2. Фінал гри розіграли між собою  команди : Корсунь  1 та Степанецька команда ветеранів, з рахунком  1 : 1. В серії післяматчових одинадцятиметрових, перемогли Корсунчани. Переможці були нагороджені  кубками та пам`ятними медалями. Родині Процика В.Р. теж була вручена така медаль, в знак поваги та шани до до цієї світлої людини.

По закінченню урочистої частини з нагоди відкриття турніру, та самої гри, всі учасники мали змогу покуштувати смачну кашу та запашну наваристу юшку.

А  вже на наступні вихідні, переможці кубка Процика, команда Корсунь 1 запрошена в село Степанці для прийняття  участі у проведенні гри на кубок Яременка. Це дійство відбувається щорічно, але в  цьому році відзначатиметься ювілей - 20 років, як заснувалась ця традиція. Команду з Корсуня зустріне наша  команда ветеранів Степанецьких футболістів.

На цю легендарну зустріч запрошено багато гостей  і всіх бажаючих вболівальників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь