A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

А в Степанецькій ОТГ святкують весело

Дата: 14.01.2018 18:16
Кількість переглядів: 781

Зима вже набрала повні оберти, несеться з шаленою швидкістю, дні летять, немов десь поспішають. Ось уже й Коляда продзвеніла по дворах дитячим сміхом та піснями. Степанецька ОТГ уміє працювати, але і про відпочинок теж не забуває. По селах нашої громади прокотилася хвиля святкових концертів до Нового Року та Різдва Христового. Учасники сільських аматорських колективів попрацювали дуже плідно, підготували чудові номери, прекрасні пісні, вірші, театралізовані композиції, веселі щедрівки та колядки.

Фото без описуТак зустрічали Новий Рік у Степанцях. Односельчан вытав аматорський колектив села "Роси", був запрошений улюблениць глядачыв Вергелес М,А. з новим репертуаром.

Фото без опису

Фото без описуА так свято відбулось в селі Мартинівка.

Фото без опису

Односельчан вітала Бусля А.В. староста села.

Фото без описуВесело відлунало свято в Павлівці.

Фото без описуПо закінченню свята всіх присутніх обдарувала святковими наборами Балинська В.І., яка завжди дивує своїх односельців приємними сюрпризами.

Фото без опису

Також не забули привітати і підпрємців, і працівників бюджетних установ, і дітлахів у дитячому садочку та школі, і підопічних будинку пристарілих. Майже в усіх діючих сільських клубах та в будинках культури пройшли новорічні дійства. Адже це давня, хороша традиція - проводити такі заходи в сільських громадах, вітати своїх односельців, дарувати їм хороший настрій.

Фото без опису

05січня 2018 року в Малоржавецькому сільському клубі відбувся новорічний концерт для жителів сіл

Фото без опису

М.-Ржавець та Полствин.В новорічному дійстві головними героями були Верка Сердючка,циганка Аза та розбійники ,ролі грали спеціаліст-діловод –Дорошенко Ольга,працівник відділення звязку-Козлова Тетяна.В концерті приймали участь  діти Малоржавецького НВК, в.о.старости-Савенко О.М.,підприємець Борнусова З.П.,соціальний працівник Горова В.М. В програмі свята звучали як новорічні  так і жартівливі українські пісні,колядки.

07січня клектив вітав віншуваннями та колядкою *Наш Ісус мале дитя благословить Ваше життя,щоб щасливо проживали і горя не знали.*,жителів с. Полствин. Привітно зустрічали всі жителі навіть зі слізьми на очах.

А жителів Бкркозівки вітав аматорський коектив "Роси" села Степанці.

Фото без опису

З Новим роком та Різдвом Христовим дітвору с. Попівка привітав новорічними подарунками депутат Степанцької сільської ради Савчук Сергій Якович. Святкування Нового року було продовжено в сільському будинку культури, де з допомогою місцевого аматорського колективу "Чарівниця"( керівник Чупилка Г. М.)  був проведений чудовий новорічний вогник.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь