A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Академія "7Я" пропонує допомогу у вирішенні проблем, які дотепер заважали вам бути здоровими та щасливими

Дата: 20.03.2024 19:59
Кількість переглядів: 126

Фото без опису

Важко прокидатися? Кава не пробуджує? Зранку відчуття знесилення? Ночі не вистачає на відновлення? У дітей погіршилось навчання, після школи потребують тривалого відпочинку? Погіршився зір та постава?

Все це прояви зменшення ресурсу організму, що потребує відновлення на енергетичному та фізичному рівнях. За відсутності підтримки виснажується вся система здоров'я та прискорено згасає життєва енергія.

Якщо ви цього раніше не відчували, це може свідчити про те, що організм успішно компенсував ці проблеми. Але зараз з'явилися фактори фізичного та психічного характеру, що призвели до зриву компенсації. В результаті цей процес веде не тільки до нестачі сил, а і до хронічних хвороб.

Організм людини є системою, що саморегулюється, тому що необхідно постійно взаємодіяти із зовнішнім середовищем, звідки він отримує всі необхідні речовини для нормального існування. Але в умовах з постійно мінливим середовищем та стресу організм постійно потребує відновлення внутрішнього ресурсу.

Різноманітні мануальні техніки, масаж, постізометрична релаксація, вакуумна терапія та інші методики, які ми майстерно поєднуємо в Академії "7Я" допоможуть вирішити питання втрати ресурсу та покращити рівень життєвої енергії. Ви вже зараз можете позбутись втоми, головного болю, нормалізувати тиск, сон та відновити активність і результативність протягом дня.

Індивідуально підібрана терапія прискорить відновлення після травм та операцій, зменшить біль різної локалізації та покращить рухові навички.

Щоб бути в кращому стані необхідно записатися на діагностику та вирішити свої проблеми!

Раді бути причетними до вирішення з вами тих проблем, які дотепер заважали вам бути здоровими та щасливими. Будьте активними творцями своїх планів та мрій!

Наша адреса: с. Степанці, вул. Київська, 8
Контакти:
(096)547-82-28
(095)660-27-60

Академія "7Я"

 

Нагадуємо, що бізнес-проєкт «Академія свідомого щастя "7Я"» було реалізовано завдяки перемозі в конкурсі "Роби своє", який традиційно проводить благодійний фонд «МХП – Громаді».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь