Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

80-річний ювілей відзначила жителька села Степанці

Дата: 05.03.2024 10:39
Кількість переглядів: 871

Фото без опису

4-го березня свій 80-й День народження зустріла жителька села Степанці Скурська Віра Свиридівна.

Народилася ювілярка в сусідньому селі Беркозівка. Закінчивши місцеву 7-річну школу, вона продовжила навчання у Мартинівській 10-річці, а пізніше у Київській сільськогосподарській академії здобула спеціальність ветлікаря.

Свій трудовий шлях Віра Свиридівна розпочала, будучи головним ветлікарем в місцевому колгоспі рідної Беркозівки. Незабаром її запросили на посаду лікаря-епідеміолога в Канівську районну ветлікарню, а згодом Віра Свиридівна працювала ветлікарем в Степанцях.

Тривалий час, до виходу на заслужений відпочинок, ювілярка пропрацювала медреєстраторкою Степанецької дільничної лікарні.

На всіх місцях роботи Віру Свиридівну поважали за щирість, відвертість і порядність, професіоналізм та компетентність. Вона завжди старалася допомагати тим, хто цього потребував.

Чоловік іменинниці – Скурський Іван Васильович – Лікар з великої літери, який більше 30-ти років пропрацював головним лікарем Степанецької дільничної лікарні. Пам'ять про нього завжди буде жити в серцях односельців. Пара виростила двох прекрасних синів, а сьогодні має ще й двох онуків та правнучку.

Віру Свиридівну люблять і поважають рідні, знайомі, друзі та односельці, адже ця світла жінка завжди щиро, по-доброму ставиться до людей, дає мудрі поради та багато посміхається.

Іменинниця дуже любить квіти, великою кількістю яких її будинок завжди був прикрашений. А біля приміщення амбулаторії Степанецької дільничної лікарні завжди красувалися рози, жоржини та багато інших рослин, які вирощувала та доглядала наша працьовита ювілярка та її колеги.

Від щирого серця вітаємо Віру Свиридівну з прекрасним ювілеєм й бажаємо щастя, міцного здоров'я, наснаги, мирного неба та здійснення мрій!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь