Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Насичені дні "Степанецької варти"

Дата: 28.12.2023 10:33
Кількість переглядів: 586

Фото без опису

Охорона громадського порядку у населених пунктах Степанецької громади постійно здійснюється завдяки не лише правоохоронним органам, а й громадському формуванню "Степанецька варта". 

З початку своєї роботи «варта», щоденно патрулюючи села громади, стабільно допомагає правоохоронцям розкрити випадки протиправних дій, здійснює роз’яснювальні роботи з місцевими жителями та попереджає багато негативних ситуацій. 

Наприклад, лише протягом крайніх 10-ти днів Степанецькою вартою:

  • (12 грудня, близько 20:10) на узбіччі дороги у селі Степанці, в кюветі, було виявлено автомобіль. Водій, не впоравшись з керуванням, з'їхав з дороги, пошкодивши при цьому електричний стовп. Представники «варти» негайно викликали поліцію та швидку, паралельно допомагаючи водію й пасажирам. Після отримання водієм першої медичної допомоги, його було перевірено працівниками поліції на стан алкогольного сп'яніння та встановлено, що чоловік перебуває в тверезому стані. 
  • (12 грудня, близько 21:25) від жительки села Степанці було отримано повідомлення щодо невідомої особи, яка лежить у снігу на узбіччі дороги та не рухається. Терміново прибувши до вказаного місця, було виявлено жительку села Степанці, яка перебувала без свідомості та в стані сильного алкогольного сп'яніння. Після надання первинної допомоги вказану особу було доставлено за місцем проживання.
  • (22 грудня, близько 19:00) було встановлено 4-х осіб, які у стані алкогольного сп'яніння порушували громадський порядок. Встановлено, що це 19-річні мешканці села Мартинівка. З даними особами проведено виховну бесіду щодо дотримання громадського порядку.
  • (22 грудня, близько 21:30) в с. Малий Ржавець встановлено групу з 8-ми неповнолітніх осіб, які розпивали алкогольні напої. Після роз'яснювальної роботи та виховної бесіди підлітків відправили по домівках. 
  • (22 грудня) на узбіччі дороги неподалік села Мельники було виявлено невідому особу з ознаками алкогольного сп'яніння та тілесними ушкодженнями. В чоловіка було перевірено документи і встановлено, що він є жителем Мельників. Тілесні ушкодження чоловік отримав, впавши через власну необережність.
  • (26 грудня близько 23:00) було отримано телефонний дзвінок щодо порушення ПДР невідомою особою поблизу гуртожитку в селі Степанці. Терміново прибувши на виклик, було виявлено автомобіль, який рухався із занадто великою швидкістю. Невідомий намагався втікти, що дало підстави примусово зупинити автомобіль. Чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, поводив себе зухвало, тож "вартою" було викликано поліцію для фіксування даного факту й припинення неправомірних дій. Канівська СОГ в ході перевірки водія на стан сп'яніння встановила позитивний результат. На правопорушника складено адміністративний протокол за ст. 130, проведено роз'яснювальну бесіду, автомобіль вилучено та передано батькові даної особи.

 

Степанецька варта – тел. 0660468878

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь