Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Культурний проєкт «Канів. Шлях до себе»: сільський голова Олександр Яременко поділився досвідом співпраці громади із великим бізнесом

Дата: 04.10.2023 17:00
Кількість переглядів: 666

Фото без опису

30 вересня у Канівському вищому професійному училищі вітали учасників нового культурного проєкту «Канів. Шлях до себе».

На презентацію, зокрема, були запрошені сільський голова Степанецької громади Олександр Яременко, БО «МБФ «Українська родина», учасники Школи Стратегічних Архітекторів (KMBS), лідери Світового Конгресу Українців в Україні, Асоціація «Подружжя українських дипломатів», знакові особистості України і Світу, представники Фонду "МХП-Громаді".

Протягом заходу заклад презентував гостям майстерню-світлицю, створену викладачами та учнями в приміщенні укриття, демонстрував виставку художніх робіт та проводили майстер-клас, підготовлений учнями, які навчаються за професією «Виробник художніх виробів з кераміки. Декоратор вітрин», в якому гості мали змогу власноруч виготовити для себе прикраси з керамічних намистин, таких, якими прикрашали себе наші пращури. Учні, які навчаються за професією «Кухар. Офіціант. Бармен» презентували присутнім нове смачне та корисне меню, яке запроваджується в закладах освіти.

Виступаючи перед присутніми, Олександр Яременко поділився досвідом тривалої співпраці громади зі Степанецьким відділенням закладу, та, загалом, із Канівським ВПУ, а також зазначив важливу роль співпраці з великим бізнесом, підкріпивши це прикладами створених спільно із БФ "МХП-Громаді" протягом 2022-2023 років укриттів у навчальних закладах Степанецької громади.

На заході вкотре було відзначено високий рівень підготовки освітніх закладів Степанецької громади до навчального року та забезпечення безпечного освітнього процесу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь