A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Результати 13-го туру Чемпіонату Черкаської області DEFENDA-Ліга

Дата: 29.08.2023 11:20
Кількість переглядів: 211

Фото без опису

26 серпня у Жашкові відбулась гра 13-го туру Чемпіонату Черкаської області DEFENDA-Ліга-2023.

Опис матчу від Черкаської обласної асоціації футболу:

"Найбільш видовищний та цікавий матч відбувся у Жашкові. Жашківська громада приймала сусіда по турнірній таблиці степанецьку Росаву. Від цієї гри залежала доля, хто з команд буде боротися за нагороди в Чемпіонській групі, а хто буде в групі престижу. Жашківчанам потрібна була тільки перемога, будь-який інший результат команду не влаштовував. Вже на 2 хвилині матчу Антон Росс міг відкривати рахунок, але надійно зіграв воротар Росави. А перші голи можна було побачити в середині першого тайму. Спочатку дальню передачу замкнув Ігор Кострома, а вже через 3 хвилини ударом з меж штрафного майданчику забив Антон Росс. Не пройшло й 5 хвилин, як Ігор Кострома відзначився дублем. На перерву команди пішли за рахунку 1:2. У другому таймі хід гри змінився, на 68 хвилині свій другий м’яч забив Антон Росс, а на 72 хвилині Жашківську громаду вперед вивів Євгеній Мельничук. Гра доходила до свого кінця, як на 89 хвилині Вадим Новиков зрівняв рахунок. А на останній хвилині матчу Ігор Кострома забив свій третій м’яч, реалізувавши пенальті, приніс перемогу своїй команді. Таким чином Росава та Тальне розіграють 3 та 4 місце".

Кінцевий рахунок: 3:4.

Голами від "Росави" відзначились:

Ігор Кострома (24 хв', 33'хв, 90+3'хв (пен.)) та Вадим Новиков (89'хв).

Завдяки вольовій перемозі в матчі із Жашківською громадою, СК "Росава" гарантував собі місце у Чемпіонській групі. Вітаємо та бажаємо успіхів!

Вже цієї суботи на стадіоні "Маракана" відбудеться зустріч із командою "Тальне", яка за результатами 11-ти ігор випереджає "Росаву" на одне очко. Матч 14 туру стане завершальним у групах "А" і "Б": за підсумками першого етапу команди, які займуть у групах місця з першого по четверте (з урахуванням ігор між ними) створять Чемпіонську групу (8 команд). Далі команди групи «А» гратимуть тільки з командами групи «Б». Відповідно, команди, що фінішують у групах на 5-7 місця змагатимуться за нагороди Групи Престижу.

 

Посилання на запис матчу: https://www.youtube.com/watch?v=QZ8jcoeJ2N4 

Посилання на огляд матчу: https://youtu.be/egUHs5qGY8Q?si=3LhpypQZW8UffRdU

Участь команди СК "Росава" у змаганнях відбувається завдяки проєкту "Спорт для всіх", що реалізується за фінансової підтримки виконавчого комітету Степанецької сільської ради ОТГ та благодійної організації БФ "МХП-Громаді".

Возможно, это изображение текст «DEFENDA-Aira результати 26.08.2023 (субота) група б 13-й тур жашкивська гро. 3:4 pocc 28', 68' мельничук 72' скрослва AAZYG CK росава кострома 24' 33' 90+3' пен. новков 89' CK базис 6:1 грщенко тарасюк бондаренко н устименко 87' шевченкв край зозуля 72' н.п. блошицький 90+2' фк тальне краснюк 44' кравченко 77' 2:0 фк халк еркаська OENAGUL DEFENDA овиязахист RUTBOIN»

Возможно, это изображение 4 человека, люди играют в футбол, люди играют в футбол и текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь