A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Звітно-виборча конференція Ліги старшокласників Черкащини

Дата: 16.05.2023 10:12
Кількість переглядів: 304

Фото без опису

11 травня в онлайн-режимі учениця 9 класу Степанецького ліцею Ангеліна Бронзя взяла участь у звітно-виборчій конференції Ліги старшокласників Черкащини.

На заході були присутні лідери з усіх куточків Черкаського краю, а також представник Всеукраїнської Ліги старшокласників Світлана Бут.

До участі у заході долучилися начальник управління освіти і науки ОДА Валерій Данилевський та ректор КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» Наталія Чепурна.

Відкриваючи захід, Валерій Данилевський відзначив роль громадянсько свідомого учнівського самоврядування у суспільному житті. Зокрема, зупинився на реалізації проєктів та здійсненні волонтерської діяльності: «В умовах року, який видався надзвичайно складним для всієї нашої держави і для галузі освіти, на щастя, управлінці та педагогічні працівники завжди відчували поряд ваше плече, бачили та шануємо все те, що ви робили та продовжуєте робити саме на теренах молодіжного лідерського руху. Свідченням тому є велика кількість різноманітних заходів за вашою участю та за вашої ініціативи, що мали позитивний резонанс не тільки на Черкащині, але й вцілому в Україні».

У межах звітно-виборчої конференції 12 претендентів на посаду президента Ліги старшокласників Черкащини представили презентацію свого життєвого кредо; розповіли про власну громадянську позицію, бачення завдань та пріоритетів роботи в Лізі старшокласників. Ангеліна Бронзя представила  відеопрезентацію «Чому я?».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь