A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

"Час діяти, Канівщино!" - 2023

Дата: 09.05.2023 20:28
Кількість переглядів: 340

Фото без опису

🙌Розвиток, активізація й залучення громадського сектору – важливий акцент грантового конкурсу «Час діяти, Канівщино!» у 2023 році, що його проводить Фонд "МХП-Громаді" за підтримки Миронівської птахофабрики. Вчора новий сезон проєкту презентували у Каневі, в приміщенні креативного хабу Канівський центр первинної медико-санітарної допомоги.

💬– Цьогоріч ми підтримуємо та спонукаємо потенційних учасників конкурсу до створення громадських організацій. Передусім це про розвиток місцевого громадського сектору, культури й конкурентності в громадському середовищі. Також це дає можливість брати участь у різних програмах та залучати в громади більше донорських коштів, – зауважила Тетяна Волочай, директорка Фонду під час відкриття проєкту. – Для таких учасників ми додатково виділяємо 10% до суми гранту на адміністрування власної участі у конкурсі.

✅️До слова, минулого року завдяки проєкту на Канівщині було реалізовано 10 соціальних проєктів. «Крім того, вдалось втілити в життя 3 безпекові проєкти. Також, за ініціативи й фінансової підтримки Миронівської птахофабрики було виконано ще два важливі починання в Степанецькій громаді», – додав Віталій Очеретяний, менеджер Фонду.

👉Про умови цьогорічного конкурсу розповів керівник національних проєктів Фонду Володимир Панченко. Він, зокрема, зазначив, що прийом заявок на участь у конкурсі триватиме до 1 червня, а власне імена переможців оголосять 20 червня.

– Наші пріоритетні напрями: реабілітація ветеранів, збереження культурної спадщини, системні проєкти в освіті, медицині та інфраструктурі, розвиток громадських просторів, інтеграція ВПО та енергетична безпека, – повідомив Володимир Панченко. – Традиційно співфінансування має складати не менше 30% від загального бюджету. Є також невелика новація – важливо визначити людину в команді, яка відповідатиме за комунікаційний супровід проєкту. Ну й, звичайно, ми зацікавлені в тому, щоб якомога більше людей були залучені до участі та, власне, потім в життя реалізованого проєкту.

👉У фіналі зустрічі Ольга Форостяна, директорка Миронівської птахофабрики, висловила впевненість, що конкурс 2023 року буде активним і результативним: «Щороку я бачу як зростає зацікавленість громад, як люди об’єднуються в команди, як більшає хороших проєктів у селах та в місті. Й саме задля цього Фонд за підтримки бізнесу МХП проводить такі конкурси».

Ольга Миколаївна також подякувала захисникам на фронті, завдяки яким ми живемо та працюємо та наголосила, що після перемоги вони мають повертатися в успішні красиві громади🇺🇦 Цю думку підтримали й очільники громад, зокрема голова Степанецької ТГ Олександр Яременко, які взяли участь у презентації.

📖Родзинкою ж івенту у Каневі стала «Книга дій», яку нещодавно презентували у Потапцях під час старту національного конкурсу #Час_діяти_Україно. Тож свої ідеї та плани щодо розвитку громад тут залишили й активісти Канівщини.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь